Haberler

Başakşehirli Öğrencilerden, Adapazarı'na Kütüphane

Güncelleme:

Başakşehir Akşemsettin İlköğretim Okulu öğrencileri, topladıkları 5 bin 315 kitapla, Adapazarı'nda bir köy okuluna kütüphane kurdu.

Başakşehir Akşemsettin İlköğretim Okulu öğrencileri, topladıkları 5 bin 315 kitapla Adapazarı Karapürçek ilçesi Yazılıgürgen'de bir köy okuluna kütüphane kurdu.

Başakşehir Akşemsettin İlköğretim Okulu öğrencileri, düzenledikleri "Kitap Bağış Kampanyası" ile Adapazarı Karapürçek ilçesi Yazılıgürgen'de bir köy okuluna kütüphane açtı. Okulun 8-B ve 8-N sınıfı öğrencilerinin çabaları ve okul idaresinin desteği ile hayata geçen kampanya kapsamında, 5 bin 315 kitap toplandı.

ÖĞRENCİLER, KİTAPLARI ELDEN TESLİM ETTİ

Kampanya kapsamında toplanan kitaplar, Akşemsettin İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından Adapazarı Karapürçek ilçesi Yazılıgürgen Köyü Ortaokulu'na elden teslim edildi. Köy okulunda düzenlenen törene, Akşemsettin Ortaokulu Müdürü Hasan Mangır, okul öğretmenleri ve öğrenciler katıldı. Programa ayrıca, Karapürçek Kaymakamı Yusuf İzci, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Hakkı Doğramacı, İlçe Jandarma Komutanı, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Törende konuşan Kaymakam Yusuf İzci, kütüphanelerin oluşturulmasının eğitim için ayrı bir önem taşıdığını, bu tür etkinlikleri her zaman desteklediklerini belirtti.

Bahadırhan Çelebi isimli öğrenci, "Hocalarımızın bilgilendirmesi ile bu proje için görevli oldum. Oradaki arkadaşlarımızın hiç kütüphanesi yok. Bizler de arkadaşlarımızın bu eksiğini bir nebze de olsa kapatmak istedik. Bu anlamlı projede yer aldığım için çok mutluyum" dedi.

Zeynep Karayıldız ise projeye katıldığından dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Derste öğretmenimize bizim elimizde kitaplar var ve bunları nasıl değerlendirebiliriz diye sordum. Öğretmenimiz de bu projeden bahsetti ve projeye dahil oldum. Projede yer aldığım için çok mutluyum" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Karapürçek Başakşehir Adapazarı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title