Haberler

İstanbul Başakşehir, MKE Ankaragücü'nü 3-2 Mağlup Etti

Güncelleme:

Ziraat Türkiye Kupası D Grubu ilk maçında İstanbul Başakşehir, evinde MKE Ankaragücü'nü 3-2 mağlup etti.

Ziraat Türkiye Kupası D Grubu ilk maçında İstanbul Başakşehir, evinde MKE Ankaragücü'nü 3-2 mağlup etti. Maç sonunda teknik direktörler açıklamalarda bulundu.

Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, maçın kendilerine büyük ders olduğunu belirterek, "Oyunun ilk 20 dakikası dengeliydi. Ama rakip kaleye bir şut bir şey yok. Arada bir küme farkı olmayan takımlar oynuyormuş gibiydi. Devre arasında, 'herhalde ısınmadan döndünüz, maç yeni başlayacak, baskılı oynayın' dedim. Baskılı başladık. O arada iki tane gol geldi. 3'ü 4'ü kaçırdık. Sonrasında futbolun gerçeklerini yapmazsan, rakibimiz genç bir takım, oynamaya çalışan, iyi oyuncuları olan bir takım. İki tane gol buldu rakip ve son dakikada kazandık. Böyle bir ortamda oyuncuların tempolarını ve ritimlerini kazanma açısında bizim takım adına kötü bir performans ama maçı kazanmak önemli. Neler yapabileceğimizi görmek açısından bize büyük ders oldu. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Ankaragücü takımını da tebrik ediyorum. Galibiyetle başlamak önemli çıkış noktası bu bizim için" ifadelerini kullandı.

MKE ANKARAGÜCÜ CEPHESİ

Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, üzgün olduğunu ve kazanabilecekleri bir maç olduğunu belirterek, "Aslında üzüldüm. Biz de kazanabilirdik. Umut'la kaçırdığımız bir pozisyon var yedimiz golden önce. İyi oynayan bir Ankaragücü vardı sahada. İyi oynadık, Başahşehir'den daha iyi oynadık. İki topumuz direkten döndü. Biz genç bir takımız, transfer yasağımız var. Elimizde dar bir kadro var. Başakşehi'i kutluyorum. Abdullah Avcı ve ekibini kutluyorum. Maçın hakkı beraberlikti. Kısmet, şansızlık. En azından berabere gitseydik bizimkilere moral olurdu. Biz Ankaragücü olarak bir yere gitmemiz şart. Ligde de sıkıntılar yaşıyoruz. İstifa eden bir başkanımız var. Grev yapan taraftarımız var. Büyük bir borç altındayız. İşadamlarımızın bir araya gelip, kenetlenip Ankaragücü'nü bir yere getirmesi lazım. Bu çınarın yaşaması, kaybolmaması lazım" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türkiye Kupası Ankaragücü Başakşehir İstanbul Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title