Haberler

Başakşehir'de Yeni Transferler Basınla Buluştu

İstanbul Başakşehir Kulübü’nün yeni transferleri Sezer Öztürk, Jose Marcio Da Costa (Mossoro) ve Michael Eneramo basınla buluştu.

İstanbul Başakşehir Kulübü'nün yeni transferleri Sezer Öztürk, Jose Marcio da Costa (Mossoro) ve Michael Eneramo basınla buluştu.

İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda gerçekleşen imza törenine İstanbul Başakşehir Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Saral, Ömer Faruk Ayvacı ve Mesut Altan da katıldı.

MUSTAFA SARAL: "BU TRANSFERLERLE GÜCÜMÜZE GÜÇ KATTIK"

İstanbul Başakşehir Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Saral, 2014-2015 sezonunun transfer dönemini yaptıkları üç transfer ile tamamladıklarını belirterek, "Tabii ki güçlü bir takım olmuştuk ama bu transferlerle de gücümüze güç kattık. Jose Marcio da Costa ile 1+1 yıllık bir anlaşma yapıldı. Sezer Öztürk'ü ise Beşiktaş'tan 1 yıllığına kiraladık. Ayrıca Sezer'in yeteneği var ama bugüne kadar şansı yaver gitmedi. İnanıyorum ki Sezer'in şansı yanında olacak ve yeteneğini sahada yansıtacak. Eneramo ile de forvet hattına takviye için 1 yıllığına anlaştık" şeklinde konuştu.

SEZER ÖZTÜRK: "ZOR GÜNLERİMDE BAŞAKŞEHİR BANA KUCAĞINI AÇTI"

Beşiktaş'tan 1 yıllığına kiralık olarak gelen Sezer Öztürk, geçen sezon 10 ay kadro dışı kaldığını hatırlatarak, "Bu Fenerbahçe'den Beşiktaş'a transfer olurken hiç beklenmedik bir şeydi. Hayatta her zaman her şey istediğiniz gibi gitmiyor. Bazen şansınızın da yanınızda olması gerekiyor. Bu zor günlerimde Başakşehir bana kucağını açtı. 4-5 transfer teklifi vardı ama ben son güne kadar Başakşehir'i bekledim. Abdullah hoca ile de çalışmayı istiyordum çünkü. Benim sıkıntım sahaya çıkana kadar. Sahaya çıktıktan sonra biliyorsunuz elimden geleni yapıyorum. Tekrardan eski günlerime döneceğimi umuyorum" diye konuştu.

JOSE MARCIO DA COSTA: "BURAYA ÇOK BÜYÜK HEYECANLA GELDİM"

İstanbul Başakşehir ile 1+1 yıllık sözleşme imzalayan Jose Marcio da Costa ise yeni bir kulübe geldiğini vurgulayarak, "Haliyle de yeni projeler. Açıkçası bu kulüpten teklif geldiği zaman çok heyecanlandım. Bana projelerini ve takımın hedeflerini anlattılar. O yüzden kabul ederken tereddüt etmedim. Hoca ile de görüşmelerim olmuştu. O da bana hedefleri anlattı. O yüzden çok büyük heyecanla geldim buraya" ifadelerini kullandı.

ENERAMO: "YENİ GELEN TRANSFERLERLE BURADA ÇOK İYİ İŞLER BAŞARACAĞIZ"

Beşiktaş Kulübü'nden bonservisi ile alınan Eneramo, İstanbul Başakşehir'e transfer olduğu için çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Beşiktaş'a transfer oldum ve oradan da Kardemir Karabükspor'a kiralık olarak gittim. Şimdi ise buradan bir teklif aldım. Bu teklif beni çok mutlu etti. Yeni gelen transferler ile burada çok iyi işler başaracağız. Biliyorsunuz ne kadar kaliteli olursa olsun futbolculara şans gelmezse kendini gösteremez" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Michael Eneramo Sezer Öztürk Başakşehir İstanbul Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title