Haberler

Başakşehir Belediyesi'nden geleceğin sporcularına malzeme desteği

Güncelleme:

Başakşehir Belediyesi, 46 okulda okuyan genç sporculara sporla büyüyen sağlıklı nesiller projesi kapsamında 5 bin244 adet malzemenin olduğu çeşitli spor malzemeleri dağıttı.

Başakşehir Belediyesi 46 ilköğretim okuluna düzenlenen bir törenle spor malzemeleri ve araç gereç dağıttı. Bahçeşehir Spor Parkı'nda düzenlenen törene Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Yılmaz ve öğrenciler katıldı.Törende okullara jimnastik minderi, masa tenisi ve badminton malzemeleri, futbol, basketbol, voleybol, hentbol topları, slalom seti, antreman yeleği gibi malzemelerin yer aldığı setler hediye edildi.

Başakşehir Belediyesi Gençlik ve Spor İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen programın açılış konuşmasını Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal yaptı. Uysal, her yıl ilçedeki gençlerin daha iyi imkanlarda spor yapabilmesi için malzeme yardımında bulunduklarını kaydederek şunları söyledi;

"Başakşehirimizin sporun merkezi olmasını, iyi sporcular yetiştirmesini ve Türkiyemizin adını olimpiyatlarda duyurmasını istiyoruz. Bunun için sporu ve sporcularımızı destekliyoruz. Başlattığımız projeler ile yakın bir zamanda Başakşehir'in adını duyuracak sporcular çıkaracağımıza inanıyorum. Mahallelerimizde spor parkları kurduk. Gençlerimiz erken yaşta spora başlasın, yaşam boyu sporla iç içe olsun istiyoruz. Bunun temellerini de zaten Başakşehir de yaptığımız spor yatırımlarıyla atıyoruz. Mahallelerimizde gençlerimiz birebir sporla erken yaşta tanışsın, enerjisini sporda harcasın ve iyi işler yapsın diye çabalıyoruz Sporu profesyonel olarak yapmak isteyenler için Gençlik ve Spor Müdürlüğü'müz bir uygulama başlattı. Çocuklarımız vücut yapılarına uygun sporları tercih etsin diye ölçümler yapılıyor. Bu proje ile herkes kendisini daha başarılı olacağı spora yönlendirecek ve önümüzdeki beş, on yıl sonrası başarılı sporcular yetiştirmiş olacağız"

5 bin 244 adet spor malzemesi dağıtıldı

Tören sonunda voleybol, basketbol, futbol, tenis gibi spor dallarının 5 bin 244 adet malzemesinin dağıtımı yapıldı. Toplam 46 okulun sporcu öğrencileri, Başkan Mevlüt Uysal ile hatıra fotoğrafı da çektirdiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Başakşehir Belediyesi Ramazan Yılmaz Mevlüt Uysal Bahçeşehir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title