Haberler

Başakpınar'a Modern Semt Pazarı

Talas Belediyesi, Başakpınar Mahallesi'nde semt pazarı inşaatına başladı.

Talas Belediyesi, Başakpınar Mahallesi'nde semt pazarı inşaatına başladı.

Eski belediye binası yanında yaptırılmakta olan pazarın inşaatında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, yetkililerden bilgi aldı.

Başkan Yıldırım, Başakpınar Mahallesi'nde önemli bir ihtiyacı karşılamak için çalıştıklarını belirterek, "Pazar yerleri vatandaşımızın alışveriş yaptığı çok önemli yerler. Özellikle de Başakpınar Mahallemizde çok ciddi ihtiyaçtı" dedi.

Yıldırım, Başakpınar'da önemli çalışmalar yaptıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Bu mahallemizde yol, kaldırım, nikah salonu gibi çok önemli çalışmalar yapıyoruz. Ticaretin gelişmesi konusunda burada hazırlıklarımız var. Pazar yeri mahallemizin genelini kapsadığı için daha uygun yerde çalışmalara başladık. Çalışmalar hızla ilerliyor, inşallah kısa sürede hizmete girecek. Önümüzdeki dönemde pazar yerlerinde yoğurt, süt ve peynirden, sebze ve meyveye kadar bir çok ürünün bulunduğu bir konsept ortaya çıkacak. Bu açıdan Başakpınar Mahallemizdeki semt pazarı inşaatı son derece modern bir yapıda ilerliyor. Özellikle pazar yerleriyle ilgili çıkan yeni yönetmelik ve yasalar biz yerel yönetimleri daha da sorumlu tutuyor. Bu noktada biz belediye olarak geç kalan değil, yasalar ve yönetmeliklerden önce sorumluluklarını yerine getiren bir anlayışla hizmet ediyoruz. Pazar yerlerinin temiz ve topluma yakışır şekilde olması çok önemli. Bu noktada emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum."

Muhabir: Doğan Koca

Yayıncı: Orhan Canbulatel - KAYSERİ

Kaynak: AA / Yerel

Rifat Yıldırım Başakpınar Talas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title