Haberler

Başaklar'a Sürpriz Aşk Var

İŞ

Girdiğiniz ortamlarda tanışacağınız insanların etkisi altında kalmak, sizi olumsuz etkileyebilir. Başkalarından fikir alın ama sadece kendinize güvenin. 11 Ocak tarihine kadar Merkür, Güneş, Plüton ve geri giden Venüs'ün etkisiyle; güçlü dostlarınızdan yardım alacaksınız.

SOSYAL HAYATINIZ HAREKETLENECEK

Güneş, Haziran ayında kariyer evinizde olacak ve işlerinize destek verecek. Kendi olanaklarınızla finansal hareketlerinizi hızlandıracaksınız. Böylece maddi olarak rakiplerinize oranla daha iyi durumda olacaksınız. Yönetici gezegeniniz Merkür, 3 Eylül'den sonra finans evinizde ilerleyecek. Eylül ayında sosyal hayatınız çok hareketlenecek. 23 Eylül'de para evinizde ilerlemeye başlayacak olan Güneş size güç ve sabır verecek. Bu dönem hayallerinizi gerçekleştirecek dostlarınızla bir arada olacaksınız.

AŞK

Gezegenler; aşk ve sevgili konusunda sizi sınayıp şimdiye kadar ihmal ettiğiniz tüm sorunlarla yüzleşmenizi sağlayacak. Şubat'ta aşk hayatınız her zamankinden daha yoğun olacak. Haziran ayında ise sürpriz aşklar gündeme gelebilir. Gizli bir aşk ilişkisi yaşayabilirsiniz. Bu dönemde güçlü isteklerinizi kontrol etmeyi öğrenmelisiniz. Ufak çapkınlıklar sizi oyalayabilir. Ancak sonu gelmeyecek maceralar yüzünden geçici sorunlar yaşamak istemiyorsanız, gireceğiniz ortamlarda oto kontrol sisteminizi tetikte tutmalısınız. Yanlış ilişkiler yaşamak istemiyorsanız, zamanı ve kişileri doğru seçmelisiniz. Size zaman kaybettirecek birlikteliklerden kaçınmalısınız.

SAĞLIK

Çevre koşulları ve alışkanlıklarınız yüzünden sağlığınızı tehlikeye atabilirsiniz. Mide problemlerinize dikkat etmeli ve strese bağlı sindirim sistemi kramplarına karşı tedbirli olmalısınız. Dolaşım sisteminizi yoracak yiyeceklerden uzak durup ağız sağlığınıza daha çok önem vermelisiniz. Ayaklarınızın sizin en değerli organlarınız olduğunu unutmayın. Ayakkabı seçerken; modelinden çok, rahat olmasına dikkat edin. Ayaklarınızı ve bileklerinizi korumalı ve bacaklarınızı hareket ettirmelisiniz. Varisler ve damar sorunlarına dikkat etmelisiniz. Yeteneklerinizi fark ederek kendinizi geliştirmek isteyeceksiniz. Bu nedenle meditasyon, ruhsal faaliyetler ve yaşam ötesi konulara ilgi duymaya başlayabilirsiniz. Bu konularda çeşitli kaynak kitaplar araştırarak içsel dinginliğinizi sağlamak isteyebilirsiniz.

TUĞÇE KAZAZ

En verimli dönemlerinden birini yaşıyor. Atılımlar yapabilir. 2014'te ilişkilerinde canlanma olabilir. Akıllı fakat kısıtlı bir yıl geçirecek. Düşüncelerini tekrar gözden geçirmeli, yanlış kararlar almamalı. Beklenmedik teklifler alıp yeni iş denemelerine girebilir. Bu yıl bazı olayları kafasında bitirecek. Yeni başlangıçlar yapabilir. Özellikle yaz aylarında gerilimler yaşayabilir. Eylül ayı en iyi dönemlerinden biri. Özellikle ikili ilişkilerinde canlanmalar var. Kasım ayında hayal ettiği konuları gerçekleştirme şansı yakalayacak.

GÜLBEN ERGEN

Maddi kazançlar açısından olumlu bir yıl yaşayacak. Yeni bir proje ile ilgili çalışmaları olacak. Ağustos ayı en güzel dönemi olacak; son 10 senesinin en verimli anlarını yaşayacak. Kariyerini güçlendirmek için dışarıdan yardım alabilir. Doğru insanlarla doğru işler yapacak. Sosyal çevresi sayesinde maddi kazançlarını artırabilecek. Sosyal statüsünü geliştirip arkadaşlarıyla zaman geçirecek. Bazen kibirli davranışlar sergileyip çevrenin tepkisini çekebilir. Bazı konularda sergilediği inatçı tavrın ardındaki nedenler anlaşılmasa da, daha sonra haklı olduğu ortaya çıkacak.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title