Haberler

"Başak Dizer İle The Sale" Kanyon'da Moda Severlerle Buluştu

Güncelleme:

24 Haziran Cuma günü Kanyon etkinlik alanında Başak Dizer ev sahipliğinde gerçekleşen "Başak Dizer ile The Sale" etkinliğinde ünlülere ait kıyafetler "Toplum Gönüllüleri Vakfı" yararına satışa çıkarıldı.

24 Haziran Cuma günü Kanyon etkinlik alanında Başak Dizer ev sahipliğinde gerçekleşen "Başak Dizer ile The Sale" etkinliğinde Çağla Şıkel, Deniz Marşan, Ahu Yağtu, Room Teşvikiye, Zeynep Tosun, Duygu Akdeniz, Aslı Ekşioğlu, Ayşe Tolga, Didem Antebi, Eliz Sakuçoğlu, Ayşe Kucuroğlu ve Tanem Sivar'a ait kıyafetler "Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG)" yararına satışa çıkarıldı. Kıyafetlerin satışından elde edilecek gelirin tamamı TOG'a bağışlandı.

Benzersiz stilinin yanı sıra oyuncular ve stil danışmanlığını yaptığı isimler için de farklı siluetler yaratan Başak Dizer ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinlikte, Çağla Şıkel, Deniz Marşan , Ahu Yağtu, Zeynep Tosun, Duygu Akdeniz, Ayşe Tolga, Tanem Sivar, Room Teşvikiye ve cemiyet hayatının tanınmış isimleri Didem Antebi, Aslı Ekşioğlu ve Ayşe Kucuroğlu'nun kendi gardıroplarından seçtikleri belirli sayıdaki kıyafet ve aksesuarları, Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) yararına satışa çıkarıldı. Tüm gün süren etkinlikteki kıyafetlerin satışından elde edilecek gelirin tamamı TOG'a bağışlandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Zeynep Tosun Teşvikiye Ahu Yağtu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title