Haberler

Başak Dizer'den Kıvanç Tatlıtuğ'a Aşk Şiiri

Güncelleme:

Kıvanç Tatlıtuğ'la Paris'te 19 Şubat'ta evlenen Başak Dizer, duygularını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Aşıklar şehri Paris'te 19 Şubat'ta evlenen Başak Dizer ile Kıvanç Tatlıtuğ, halen magazin dünyasının 1 numaralı gündemi... Yakışıklı oyuncuyla 2 yılı aşkın bir süredir devam eden ilişkisini gözlerden uzak yaşamaya özen gösteren Dizer, önceki gün ise sosyal medyada kuralını bozdu.

"BİR KOKU VAR SENDE..."

Dizer, eşinin 'Kelebeğin Rüyası' filminde canlandırdığı Muzaffer Tayyip Uslu'nun şiirindeki "Bir koku var sende, sıcak yaz akşamlarına mahsus... Ellerinde mi, saçlarında mı, gözlerinde mi, bilmem..." mısralarına Instagram'da yer verdi. Dizer, ardından "Bir gün, kendi aşk şiirinizin kahramanını bulmanız dileğiyle..." sözleriyle kahramanını bulduğunu dile getirdi.


VEREMDEN VEFAT ETTİ

Başak Dizer'in bu duygusal paylaşımına yorum yaparken paylaştığı şiirin ait olduğu isim ise manidardı... Dizer'in cümleleri, Muzaffer Tayyip Uslu'nun 'Bir Sevda Şiiri' isimli şiirine aitti. Kıvanç Tatlıtuğ, 2013 yılında vizyona giren 'Kelebeğin Rüyası' isimli filmde merhum şair Uslu'yu canlandırmıştı. 1922 yılında Zonguldak'ta dünyaya gelen Muzaffer Tayyip Uslu, 1946 yılında veremden hayatını kaybetti.


ROLÜ İÇİN 13 KİLO VERMİŞTİ

Filmde Mert Fırat ile başrolü paylaşan Tatlıtuğ, veremden yaşamını yitiren Muzzafer Tayyip Uslu'yu canlandırdı. Ünlü oyuncu, rolü için de 13 kilo vermişti.

Yaklaşık 45 kişilik bir davetli topluluğu eşliğinde Paris'te dünyaevine giren ünlü çift, dün Türkiye'ye döndü.

İşte Dizer'in paylaştığı o şiir;


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Muzaffer Tayyip Uslu Kıvanç Tatlıtuğ Paris Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (13)

The dalga:

İki sene geçsin görürsün koku nerden çıktığını.

21
0
yanıtYanıtla
ismail:

osurugu ustune sinmistir

15
4
yanıtYanıtla
ebruMobil-ANDROID:

yanında ablası ya da teyzesi gibi duruyo

16
1
yanıtYanıtla
ali delikur:

Ya banane onlarin yasantisinda okadar porebelem varken ulkede paris de evlenmis ne olmus turkiyede nikah kiyan kalmamis sanki

12
1
yanıtYanıtla
eliffMobil-ANDROID:

kizi yakistiramadim ya kivacncdan yasli gibi sanki yinede mutlu olsunlar

9
3
yanıtYanıtla
garipMobil-ANDROID:

mutlu olsunlarda kadın dört ay önce kocasından ayrılmış diye haber okudum nasıl iki yıldır aşk yaşıyolar bu haberler mi yalan yoksa biz dünyanın hızına mı yetişemiyoruz

10
0
yanıtYanıtla
pragmatikMobil-ANDROID:

3 yıl sonra yaz o şiiride göreyim seni ha bide paris 19 şubat diye düşme ankara keçiören de yinede cool oluyomu ona bakalım

7
3
yanıtYanıtla
can:

bi söz var bilmem bilirmisin istanbul boğazında değil ankara ayazında yaşanır aşk diye. yani paris halt etmiş. .

yanıt2
yanıt0
Su:

Aman bıktık bunlardan illallah

9
0
yanıtYanıtla
:

Bu adamla kokusu yüzündenmi evlendin hadi ordan

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title