Haberler

IŞİD'in Yeni Katliam Fotoğrafları: Baş Kesen Kadın Doktor

Güncelleme:

Irak'ta terör estiren IŞİD militanlarının kesik başlarla çektirdikleri korkunç fotoğraflara bu kez bir kadın eklendi. Kadın IŞİD militanı sosyal medyada paylaştığı fotoğrafın altına da "Hayalimdeki meslek terörist doktor" yazdı.

DÜNYANIN GÜNDEMİNDE

Suriye ve Irak'ta kan dökmeye devam eden IŞİD militanları, sosyal medyada korkunç paylaşımlarda bulunmayı sürdürüyor. Twitter'da "Mujahidah Bint Usama" takma adıyla paylaşımlarda bulunan bir kadın militan, yayınladığı fotoğraf ve mesajlarla İngiltere ve dünyanın gündemine oturdu.

"BİN LADİN'İN MÜCAHİD KIZI"

Elinde infaz edilmiş bir adamın kesik başını tutan kadının 21 yaşında bir İngiliz vatandaşı olduğu iddia edildi. (Mujahidah Bint Usama takma adı Usama Bin Ladin'in mücahid kızı anlamına geliyor.) Kadın militanın paylaştığı fotoğrafta arkada iki küçük çocuğun olması da dikkatlerden kaçmıyor. Çocuklar tuhaf gözlerle kadının elindeki kesik başa bakıyor.

IŞİD BİR İNFAZI DAHA YAYINLADI!

Bununla beraber kadının doktor önlüğü giydiği, twitter profilinde de doktor olduğunu belirttiği görülüyor. Fotoğrafın altında ise "Hayalimdeki meslek, terörist bir doktor!" yazıyor.

11 EYLÜL GÖNDERMESİ

Kendini Usama Bin Ladin'in mücahit kızı olarak tanımlayan kadının 11 Eylül'ün yıldönümünde "O zaman 8 yaşındaydım ama her şeyi dün gibi hatırlıyorum. Bu da tiranlara ders olsun" yazdığı görüldü. (Kaynak:ahaber)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Usame Bin Ladin Twitter Suriye Irak Güncel Haberler

500

Yorumlar (116)

MED GEVER:

ESKİ AVESTA DİNİME DÖNMEYE KARAR VERDİM . . YAŞASIN İNSANLIK . . .

36
6
yanıtYanıtla
bence:

Bence hindu ol, reinkanasyonla belki muu tipi olarak geri dönersin de bir ise yararsin

yanıt0
yanıt0
PIRSUS li:

Al benden o kadar.

yanıt0
yanıt0
MED GEVER:

YORUMLARDA HALA IŞİD KÖPEKLERİNİ DESTEKLEYEN MAHLUKLAR VARR BEE . . ŞU DUNYANIN HALİNEE BAK . . ŞU REZİLLLERE CAHILLERE BAK

37
4
yanıtYanıtla
WELAT LÎCÊ:

BU TÜR MÜNAFIKLARI CEHENNEME YOLLAYAN YİĞİT YPG VE HPG GERİLLALARINI SELAMLİYORUZ. SAYGILAR

27
14
yanıtYanıtla
SELO:

turkiye isidin can dostudur turklerin yaptigi bu iyilik allah katinda karsiliksiz kalmayacaktir her türk cennetle ödüllendirilecektir

7
32
yanıtYanıtla
tarık:

selo alaymı ediyon ciddimi diyon ciddiyse işid müslümanca işler yapmıyor israile gizliden destek veriyor

yanıt0
yanıt0
AKILLI OLUN:

selo sen haşa Allahmısın yoksa kendini Allah zaneden Firaunmu. Geri zekalı, sen insanlara cenneti nasıl vaat edebiliyorsun. Sen önce cehennemden nasıl kurtulacağını düşün sapık herif.

yanıt0
yanıt0
Saffan bin Mu''tal:

Bu işidciler sapıkların ordusudur.

37
1
yanıtYanıtla
insan olmak:

Elhamdülillah Müslümanım diyen, vicdanı olan her insan bu sapık örgüte karşı mücadele etmelidir. bunlar firavun ve ordusundanda aşağılık yaratıklardır

37
1
yanıtYanıtla
Tüm 116 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title