Haberler

Bartınspor'un Yeni Hocası İmzayı Attı

Bölgesel Amatör Ligde bulunan Bartınspor, teknik hoca konusunda geçen yıl Sorgun Belediyespor'u Play-Off'lara çıkartan Feridun Dündar'la sözleşme imzaladı.

Bartınspor Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada yeni sezon öncesi transfer çalışmaları neticesinde ilk olarak teknik adam konusunda çalışmalar yürütüldüğü ve birçok isim arasından Ferudun Dündar ile anlaşmaya varıldığı belirtildi. Yönetim Kurulunun ortak kararı ile gerçekleşen teknik adam transferinin Bartınspor'a hayırlı olması dileklerinde bulunulurken, yeni sezonda hedefin mutlak suretle 3. Lig olduğu ve bu kapsamda futbolcu ve transfer çalışmalarının da devam ettiği belirtildi. 44 yaşındaki Feridun Dündar'ın kariyerinde profesyonel takımlarda bulunuyor. Bugsaşspor, Yimpaş Yozgatspor, Van BB. ve Bandırmaspor ile profesyonel liglerde teknik direktörlük yapan Feridun Dündar en son BAL ligi ekiplerinden Sorgun Belediyespor ile çalışmış ve takımı Play-off'lara taşımıştı. Deneyimli teknik direktör önümüzdeki sezon Bartınspor'un başarısı için çalışacak. Feridun Dündar ile prensipte anlaşan kırmızı siyahlılar yeni hocası ile sözleşme imzaladı. Yeni belediye binası karşısında bulunan Bartınspor bürosunda gerçekleşen imza törenine Bartınspor Başkanı Mehmet Somaklı, yönetim kurulu üyeleri ve basın mensupları katıldı.

Başkan Somaklı, imza töreninden önce yaptığı açıklamada, "Geçen yıl Sorgun Belediyespor'u çalıştıran ve Play-Off'lara çıkartan Feridun Dündar ile yeni sezonda anlaştık. İnşallah Bartınspor'a hayırlı olur. Hocamızın başarılı olacağına inandık. Bu nedenle de hocamızla her konuda anlaşma sağlık. Anlaşma sağlanır sağlanmaz da hocamızla birlikte transfer konusunda istişare ettik. En kısa zamanda belirlediğimiz oyuncularla anlaşma sağlayacağız. Transferleri en kısa zamanda bitirmeyi düşünüyoruz. Hepimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

DÜNDAR: "BARTIN'IN ÇOCUKLARINI BARTINSPOR'DA OYNATACAĞIZ"

Bartınspor'un yeni hocası Feridun Dündar ise açıklamasında, "Teknik direktör olarak her zaman amacı olan kulüpleri seçtim. Bu nedenle de Bartınspor'a geldim. Başkanımıza bana güvendikleri için öncelikle teşekkür ediyorum. Onların güvenine layık olmaya çalışacağız. Amacımız şampiyonluk. Genç, dinamik, koşan ve mücadele eden bir takım oluşturacağız. Bizim futbol felsefemiz de bu. Taraftar maça geldiği zaman maçı keyifle izlemesi gerekiyor. Bu takımı üçüncü lige taşımamız gerekiyor. Bunun için buradayız. Alt yapımıza önem vereceğiz. Bartın'ın çocuklarını Bartınspor'da oynatacağız. Maliyeti ucuz, koşan genç bir takım oluşturacağız. Çok yüksek rakamlara oyuncu almak gibi bir düşüncemiz yok. Kulübümüzün bütçesi belli, Bu bütçe doğrultusunda hareket edeceğiz. Yönetimin, taraftarın ve basının desteğiyle inşallah bu takımı 3. lige çıkartacağız" diye konuştu. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sorgun Belediyespor Bartın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title