Haberler

Bartınspor Farkı Açmak İstiyor

Güncelleme:

Bölgesel Amatör Lig'de14 puanla liderliğini sürdüren Bartınspor, karşılaşacağı Yeşil Kırşehirspor'u yenerek aradaki puan farkını açmak istiyor.

Bölgesel Amatör Lig 6. grupta 14 puanla liderliğini sürdüren Bartınspor, karşılaşacağı Yeşil Kırşehirspor'u yenerek aradaki puan farkını açmak istiyor.

Ligde 7 hafta geride kalırken, oynadığı maçlarda 4 galibiyet 2 beraberlik 1 mağlubiyet ve 14 puanla grubunda zirvede bulunan Bartınspor, grupta 12 puanla 4.sırada bulunan Yeşil Kırşehirspor'u ağırlayacak.

17 Kasım Pazar günü saat 13: 30'da Bartın Atatürk Stadı'nda oynanacak maç için hazırlıklarını sürdüren Bartınspor'da önemli bir eksik bulunmazken, Bartınspor yönetimi, teknik ekibi ve futbolcular Kırşehir maçına kilitlendi. 3 haftadır alınan başarısız sonuçlara rağmen zirvede kalan kırmızı-siyahlı ekip, bu maçtan galibiyetle ayrılarak puan farkını açmak istiyor. Yeşil Kırşehirspor Teknik Direktörü Bekir Barış Cihan ise Pazar günü deplasman karşılaşacağı Bartınspor maçı hakkında, "Sadece galibiyet için gidiyoruz" ifadesini kullandı.

Bartınspor Basın Sözcüsü Murat Yıldırım, taraftarları maça davet ederek, "Bu yıl iç ve dış saha maçlarında bizi yalnız bırakmayan cefakar taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Zor günümüzde takımımızın yanında olan ve her maçta 90 dakika tribünlerde inanılmaz destek sağlayan taraftarımıza Pazar günkü maçta büyük iş düşecek. Yönetim olarak biz bu sezon bir hedef belirledik. 15 yıllık profesyonel lig özlemimizi bu yıl son vererek bizi 7 maçta tribünlerde yalnız bırakmayan taraftarımızı sevindirmek istiyoruz. Sahamızda oynayacağımız Yeşil Kırşehirspor maçını alarak yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.

Ayrıca Bartınspor için açılan, "Bartınspor için bir damla da sen ol" kampanyasının devam ettiğini söyleyen Yıldırım, Bartınspor'a gönül veren herkekesi bu kampanyaya destek olmaya çağırdı. Bartınspor Kulübü tarafından açılan hesaba maddi destek sağlamak isteyenlerin hesap numarasına bağış yapmaları istendi. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kırşehirspor Bartın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title