Haberler

Bartınspor: 0 Kastamonuspor: 0

Bölgesel Amatör Lig 6.Grup'ta 13 puanla lider olan Bartınspor, altıncı hafta maçında 14 yıl aradan sonra Kastamonuspor'u ağırladı.

Bölgesel Amatör Lig 6. Grup'ta 13 puanla lider olan Bartın spor, altıncı hafta maçında 14 yıl aradan sonra Kastamonu spor'u ağırladı.

Bartın Atatürk Stadı'nda oynanan, Bartınlı spor severlerin tribünleri doldurduğu ve Trabzon bölgesi hakemlerinden Tolga Sancak'ın yönettiği maça kontrollü başlayan Bartınspor, ilerleyen dakikalarda Kastamonu kalesini yoklamaya başladı. Geliştirdiği ataklarda rakip defansı hataya zorlayan Bartınspor'un ilk yarıda akıllarda kalan tek pozisyonu direkten dönen topuydu. Kastamonuspor da etkisiz kalınca sporseverler ilk yarıda gol izleme imkanı bulamadı.

İkinci yarıya da kontrollu başlayan her iki ekip, geliştirdikleri ataklarda rakip defansı geçemedi. Maçın sonlarına doğru istediği golü bulamayayınca maç başladığı gibi 0-0 sona erdi. Bartınspor puanını 14'e çıkararak, lideliğini sürdürdü. Bartınspor önümüzdeki hafta sonu Ankara deplasmanında Keçiören Bağlumspor'a konuk olacak. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Trabzon Bartın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title