Haberler

Bartın Valisi Savur, Polisleri Denetledi

Bartın Valisi Bülent Savur, artan terör olayları sebebiyle sivil araçla polisleri denetlerken, Yukarı Çarşı havuz başında bulunan polislere fırça attı.

Bartın Valisi Bülent Savur, artan terör olayları sebebiyle sivil araçla polisleri denetlerken, Yukarı Çarşı havuz başında bulunan polislere fırça attı.

Yukarı çarşı havuz başında gece nöbetinde bulunan 3 polis, Vali Bülent Savur'dan fırça yedi. Sivil araçla havuz başına gelen Bartın Valisi Bülent Savur, ekip otosunun yanına gelerek, "Beni tanıdınız mı?" diye sordu.

Polislerden biri, "Yeni valiye benziyorsunuz?" dedi.

Daha sonra Vali Bülent Savur da polislere, "Buraya sizi vatandaşı korumak için görevlendiriyoruz. Çöpün kenarında çekirdek yiyorsunuz. Evladım, artık arkanızdan ağlamaktan bıktık. Türkiye polisi değil, Bartın polisi bir numara olacak. Kendi can güvenliğini koruyamayan polis istemiyorum" dedi.

Vali Bülent Savur, görevli polislerin aracına giderek aracı denetledi. Vali, polislere tüfeklerini sordu. Tüfeğin araçta olduğunu gören Vali, "Siz tüfeği alıncaya kadar rahmetliksiniz" diye konuştu.

Daha sonra Vali Bülent Savur, yanına gelen nöbetçi amirine şunları söyledi: "Denetleme yapıyor musunuz? Bir vali gelip illaki sizin arkadaşlarınızı böyle mi görmesi gerekiyordu? Uyumayacaksın, nöbetçileri denetleyeceksiniz, biz size 'dinlenmeyin' demiyoruz. Ancak, aracın başında bir kişinin güvenlik açısından beklemesi gerekiyor."

Vali Bülent Savur, polislere 'hayırlı görevler' dileyerek lojmanın yolunu tuttu. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bülent Savur Bartın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title