Haberler

Bartın Üniversitesi'nde

Bartın Üniversitesi ‘Dünden Bugüne Türkiye’de Beceri Ahlak ve Değerler Eğitimi Uluslar arası’ sempozyum sona erdi.

Bartın Üniversitesi 'Dünden Bugüne Türkiye'de Beceri Ahlak ve Değerler Eğitimi Uluslar arası' sempozyum sona erdi.

Bartın Üniversitesi ile Atatürk Araştırma Merkezi'nin ortaklaşa düzenlediği 'Dünden Bugüne Türkiye'de Beceri Ahlak ve Değerler Eğitimi Uluslar arası' sempozyuma, bildiri sunum yapan akademisyenler yanında öğretim üyeleri, öğrenciler ve değişik illerden gözlemci olarak gelen eğitimciler katıldı.

Sempozyum, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Atatürk Araştırma Merkezi Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ali Beyhan ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Firdevs Güneş'in açış konuşması ile başladı.

Eğitim Fakültesi'nin Mehmet Akif Dersliklerinde 4 ayrı salonda gerçekleşen Sempozyumda 22 oturumda 87 Bildiri sunuldu. Bildiri sunumunu yapanların arasında Prof. Doç. Yrd. Doç. yanında Öğretim Görevlisi, Araştırma Görevlisi, Uzman, Doktora ve Yüksek Lisans öğrencileri ve öğretmenler vardı.

Sempozyum'da Din Eğitimi ve Değerler, Bilim Felsefesi ve Ahlak, Ahlak ve Din, Osmanlı Devleti Döneminde Beceri Eğitimi, Musiki ve Değerler, Matematik ve Değerler, Çizgi Filmlerde Değerler, Değerler Kültürü Bağlamında Eğitimin Geleceği, Yetenek Geliştirme mi ' Kimlik Dönüştürme mi' Öğretmen Adayları ve Değerler, Hoşgörü Değerini n Kazandırılmasıyla Var olan Önyargıların Azaltılması gibi konularda bildiriler sunuldu ve bildiriler üzerine müzakereler yapıldı.

Bartın Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Erdoğan Köycü, Dünden Bugüne Türkiye'de Beceri Ahlak ve Değerler Eğitimi Uluslararası sempozyumunda Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğrencilerinde Ahlak ve Değerler Eğitimi Algısı adlı bir bildiri sundu.

Sempozyum'un Kapanış Oturumun Başkanlığı'nı Atatürk Araştırma Merkezi Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ali Beyhan yaptı. Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Firdevs Güneş, Biruni Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Bacanlı ve Atatürk Araştırma Merkezi Başkan Yardımcısı Nihat Büyükbaş'ın genel değerlendirmeleriyle Sempozyum sona erdi. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Firdevs Güneş Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title