Haberler

Bartın Tso TOBB Genel Kurulunda

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin Genel Kuruluna katıldı.

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık, Meclis Başkanı Adem Akpürçek, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Ağartan, Yönetim Kurulu Üyesi ve TOBB Genel Kurul Delegesi Özcan Yaz, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Nejat Vural, Kadın Girişimciler Yönetim Kurulu Başkanı Nurten Şahiner, Kadın Girişimciler Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gülsüm Karakaş ve Genel Sekreter Mustafa Soyal, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) 73. Genel Kuruluna katıldı.

TOBB Başkanı M. Rİfat Hisarcıklıoğlu'nun ev sahipliğinde TOBB ETÜ Spor Salonu'nda gerçekleştirilen Genel Kurul'a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bakanlar, TOBB delegeleri, camianın temsilcileri ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) 73. Genel Kurulu nedeniyle TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun başkanlığında TOBB Genel Kurul Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu, Konseyler, oda, borsa başkanları ve delegeler Anıtkabir'i ziyaret ederek Ata'nın huzurunda saygı duruşunda bulundu.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu Genel Kurul'un açılışında yaptığı konuşmada "Zaman, daha güçlü Türkiye için, dayanışma içinde olma ve geleceğe odaklanma zamanı. Türkiye'nin yarınını, bugününden çok daha güzel yapma zamanı." ifadesini kullandı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 73. Genel Kurulu'nda 2016 yılına ilişkin bütçe harcamaları ve kesin hesabı ile yönetim kurulu ibra edildi. TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesindeki 73. Genel Kurul'da, açılış konuşmalarından sonra ilgili komisyonlar sunumlarını gerçekleştirdi. Sunumların ardından yapılan oylama sonucunda 2016 yılı bütçe harcamaları ve kesin hesap dönemi ile yönetim kurulu ibra edildi. Genel Kurul toplantısı, 2018 bütçe tekliflerinin kabul edilmesinin ardından sona erdi - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Halil Balık Türkiye Bartın Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title