Haberler

Bartın Tır'lar Sünnet Arabası Oldu

Bartın'da TIR şoförü olarak çalışan 35 yaşındaki Fatih Altıok sünnet olan çocuklarını süsledikleri iki TIR ile kent merkezinde gezdirdi.

Bartın'da TIR şoförü olarak çalışan 35 yaşındaki Fatih Altıok sünnet olan çocuklarını süsledikleri iki TIR ile kent merkezinde gezdirdi.

Bir firmada TIR şoförü olarak görev yapan Fatih Altıok'un çocukları 6 yaşındaki Fazıl Koray ve 3 yaşındaki Çağrı Eray Altıok için hafta sonu sünnet düğünü yapıldı. Baba Fatih Altınok kullandığı TIR ile bir arkadaşına ait başka bir TIR'ı süsleyerek sünnet arabası haline getirdi. Fazıl Koray ve Çağrı Eray üzeri balonlarla süslenen iki TIR ile kentte tur attı. Altıok'un meslektaşları da TIR'larla konvoya katıldı.

Bir süre TIR ile gezdirilen çocuklar daha sonra sünnet düğünün yapılacağı Kamyoncular Kooperatifi salonuna geldiler. Altıok ailesinin ve yakınlarının katıldığı sünnet düğününde davetliler doyasıya eğlendiler.

10 yıldır TIR şoförlüğü yaptığını belirten Fatih Altıok, "Çocuklarımın bu mutlu gününde böyle bir şey yapmak istedik. Çocuklarım bunu çok istedi. Meslek aşkı dedikleri bu olsa gerek. Bizde diğer arkadaşlarımızla birlikte TIR'ları sünnet arabası yaptık" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bartın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title