Haberler

Bartın Şehit Aileleri ve Gazileri Derneğinin Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Bartın Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin yeni başkanı Ekrem Altınok oldu.

Bartın Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin yeni başkanı Ekrem Altınok oldu.

Bartın Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin yeni başkanı Ekrem Altınok oldu. Hafta sonu Şerife Bacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi toplantı salonunda düzenlenen genel kurulda tek liste ile seçime giden Altınok, oy birliği ile başkanlığa seçildi. Genel Kurula AK Parti Milletvekili Yılmaz Tunç, Belediye Başkan Vekili Mehmet Sandıklı, MHP Milletvekili adayı Sezai Bilgin, Milli İttifak Milletvekili Adayı Ünal Yurtbay, CHP İl Başkanı Fahrettin Akgül, Bartın Gazeteciler Derneği Başkanı Güngör Yavuzaslan ve çok sayıda davetli katıldı.

"HER ZAMAN YANINIZDAYIM"

Kongrede konuşan eski başkan Hayrettin Gençel, "1996 yılında gaziliğim tescillendikten sonra o günden 2008 yılına gelinceye kadar çatısı altında toplanabileceğimiz bir derneğimiz yoktu. 2008 yılında bu derneği kurmaya karar verdik. O günden bugüne kadar yaşadığımız sıkıntılarda bize destek olanları hiç bir zaman unutmadık. Bugün benim için burada dernek başkanlığına bir veda olacak ancak şehit ailelerimize ve gazilerimize hiç bir zaman veda etmeyeceğiz. Çünkü onların her zaman yanlarındayız. Yeni seçilecek olan arkadaşlarıma hiç bir zaman ama hiç bir zaman muhalefet etmeyi düşünmem. Sadece yapıcı olarak onların yanında yer almayı düşünürüm" dedi.

"DESTEĞİNİZ DEVAM ETSİN"

Dernek üyelerinden yeni yönetimde de desteklerini esirgememelerini isteyen Gençel, "Bütün üyelerimizin de amacı birlik ve beraberlik içerisinde bu yola devam etmektir. Bugün bizlerin getirdiği yerden daha ileriye taşıyacak daha önemli yerlere taşıyacak çabayı herkes aynı şekilde gösterecektir diye düşünüyorum. Eminim ki herkes bizim derneğimiz söz konusu olunca devletin bütün kuruluşları bizleri yalnız bırakmayacaktır. Ben burada şehit ailelerimizden ve gazilerimizden şunu rica ediyorum. Bizlere göstermiş oldukları yardım ve teveccühü bundan sonra seçilecek görev yapacak arkadaşlarımıza da gösterirlerse son derece memnun olurum" diye konuştu.

"BAYRAĞI YUKARILARA TAŞIYACAĞIZ"

Kongrede yapılan konuşmaların ardından yeni yönetim kurulunun belirlenmesine geçildi. Tek liste ile yapılan oylamada başkanlığını Ekrem Altınok'un yaptığı yeni yönetim kurulu oy birliği ile göreve getirildi. Oylamanın ardından değerlendirmede bulunan Ekrem Altınok da şöyle konuştu: "Yeni yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte, Hayrettin başkanımızın başarılı şekilde taşıdığı bu bayrağı en üst seviyelere taşımak için var gücümüzle çalışacağımıza sizlerin huzurunda söz veriyoruz. Derneğimizin kuruluşundan bu güne kadar çalışmalarda bulunan başta dernek başkanımız Hayretin Gençel ve yönetimine ve üyelerimize sonsuz teşekkür ediyorum" - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Sandıklı Enver Yılmaz Ak Parti Bartın Yerel Haberler

title