Haberler

Bartın Liselilerden, Lösemi Hastası Kutay İçin Yardım Kampanyası

Liselilerden, lösemi hastası Kutay için yardım kampanyasıBARTIN Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencileri, 4 ayı aşkın süredir lösemi tedavisi gören lise öğrencisi Kutay Gönültaş'ın tedavi masrafları için yardım kampanyası başlattı.

Liselilerden, lösemi hastası Kutay için yardım kampanyası

BARTIN Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencileri, 4 ayı aşkın süredir lösemi tedavisi gören lise öğrencisi Kutay Gönültaş'ın tedavi masrafları için yardım kampanyası başlattı.

Zonguldak'ın Kilimli İlçesi'ndeki Eren Enerji Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri Bölümü 12'nci sınıf öğrencisi Kutay Gönültaş, Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde 4 aydır lösemi tedavisi görüyor. Gönültaş'ın sınıf arkadaşları, ona moral vermek ve destek olmak için saçlarını 'sıfıra' kestirirken, bir destek de Bartın TOBB Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencilerinden geldi. Okulda, 12'nci sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Canberk Çağdaş öncülüğünde yardım kampanyası başlatıldı. Okul Müdürü Naci Yıldız ve öğretmenler ile diğer öğrenciler de kampanyaya destek verdi. Öğrenciler, kampanya kapsamında okulun bahçesinde toplanıp objektife el sallayarak çektirdikleri fotoğrafı Kutay Gönültaş'a göndererek moral vermeye çalıştı.

2 yın önce Kutay Gönültaş ile aynı okulda eğitim gören Canberk Çağdaş, Kutay'ı o zaman tanıdığını ve arkadaş olduklarını söyleyerek şöyle konuştu:

"Haberlerde Kutay için arkadaşlarının saçlarını kazıttığını gördük. 'Biz ne yapabiliriz?' diye düşündüm. ve yardım kampanyası yapmak aklıma geldi. Zonguldaktaki kardeşimiz için geçtiğimiz hafta Çarşamba günü yardım kampanyası başlatmıştık. Şu ana kadar 750 TL para toplandı. Buradaki amacımız bir farkındalık yaratmak. Ülkemizdeki tüm lösemili hastalar için bütün insanlarımız bu duyarlılığı göstermesi gerekir. Yardım kampanyasında miktar bizim için önemli değildi. Önemli olan Kutay'ın yanında olduğumuzu göstermemiz, ona bu mesajı vermemiz ve farkındalık oluşturmak."

Okul Müdürü Naci Yıldız da öğrencileri duyarlı davranışları nedeniyle teşekkür etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak Kilimli Türkiye Bartın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title