Haberler

Bartın Kadın Kolları Teşekkür Belgesi ile Ödüllendirildi

AK Parti Bartın İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya, Kadın Kolları Genel Başkanı Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam’ın elinden 1 Kasım seçimlerinde göstermiş oldukları gayretli çalışmaları sonucunda teşekkür belgesi birincilik plaketi aldı.

AK Parti Bartın İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya, Kadın Kolları Genel Başkanı Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam'ın elinden 1 Kasım seçimlerinde göstermiş oldukları gayretli çalışmaları sonucunda teşekkür belgesi birincilik plaketi aldı.

AK Parti Bartın İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya, Ankara'da AK Parti'nin 105. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısı sonrasında Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoglu'nun takdiri ile Kadın Kolları Genel Başkanı Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam'ın elinden seçimlerde göstermiş oldukları gayretli çalışmaları sonucunda teşekkür belgesi aynı zamanda 81 ilin teşkilat performansı içinde birincilik plaketini aldı. İkincilik Afyonkarahisar'ın, üçüncülük ise, Mardin'in oldu.

Başkan Yasemin Dora Kurtkaya yaptığı açıklamada, "Beni il, ilçe, belde, mahalle tüm kadın kolları teşkilatlarımı bu şekilde gururlandıran ve onurlandıran Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu'na, Genel Merkez Kadın Kolları Başkanım Ankara Milletvekilimiz Lütfiye Selva Çam hanımefendiye ve genel merkez kadın kolları teşkilatıma teşekkürlerimi bir borç biliyorum. Bartın'a bu ak sayfayı açmamızda her zaman yanımızda olan Milletvekilimiz Yılmaz Tunç, İl Başkanım Hüseyin Manav, milletvekili adayımız Ahmet Bensiz, İl Genel Meclis Başkanımız Kenan Dursun eşleri ve ailelerine, SKM Başkanımız Uğur Yılmaz ve ekibine, tüm ak kadrolara bu birlik beraberlik ve başarı öyküsünü yazmamızda emeği geçen onurlu, gururlu milletini seven insanların yaşadığı güzel şehrim Bartın'a selam olsun. Hepinize teşekkür ederim" dedi. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Lütfiye Selva Çam Ak Parti Bartın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title