Haberler

Bartın - İmam, Öğrenci İftarına Gelen Polisleri Facebook'ta Paylaştı

İmam, öğrenci iftarına gelen polisleri Facebook'ta paylaştı Bartın İmam Hatip Lisesi Camii imamı 45 yaşındaki Erdal Koşmaz, cami yemekhanesinde her akşam üniversite öğrencileri ve yoksullar için verdikleri iftara gelen polislerin fotoğraflarını, 'Ben her akşam iftar yaparım diye bize kafa tutan garibanlar bunlardır' notuyla Facebook'ta paylaştı.

İmam, öğrenci iftarına gelen polisleri Facebook'ta paylaştı

Bartın İmam Hatip Lisesi Camii imamı 45 yaşındaki Erdal Koşmaz, cami yemekhanesinde her akşam üniversite öğrencileri ve yoksullar için verdikleri iftara gelen polislerin fotoğraflarını, 'Ben her akşam iftar yaparım diye bize kafa tutan garibanlar bunlardır' notuyla Facebook'ta paylaştı.

Karaköy Mahallesi'nde bulunan İmam Hatip Lisesi Camii'nin alt katındaki yemekhanede her akşam üniversite öğrencileri ve yoksullar için hayırseverlerin desteği ile iftar veriliyor. Cami imamı Erdal Koşmaz, hedef kitlenin dışında aralarında polis memurlarının da bulunduğu muhtaç olmayan kişilerin de iftara katılması sonucu öğrencilerin dışarıda kalması üzerine önlem aldı. Koşmaz, yemekhanenin camına, 'İftarlarımız öncelikli olarak öğrencilerimiz içindir' ve 'Burada iftarlara öğrenciler ve garibanlar her akşam, diğerleri 1 akşam katılabilir' yazılarını astı.

FACEBOOK'TA PAYLAŞTI

Ancak bazı polisler ve muhtaç olmayan bazı kişiler iftara gelmeye devam etti. Önceki akşam yemekhaneye üniformaları ile gelen bir grup polisle bu konuda tartışan imam Erdal Koşmaz, dün polislerin fotoğraflarını sosyal paylaşım sitesi Facebook sayfasında, 'Ben her akşam iftar yaparım diye bize kafa tutan garibanlar bunlardır' notuyla paylaştı. Yemekhanenin içinde ayakta bekleyen öğrencilerin fotoğraflarını da paylaşan Koşmaz, altına, "Arkadaşlar şu görüntülere bir bakın; Yemekhaneye polisler her akşam grup grup geliyorlar, öğrenciler yer bulamıyor. Dışarıda yemek zorunda kalıyorlar. Biz öncelik öğrencilerin diyoruz hala anlamıyorlar ve bizi şikayete gidiyorlar" diye yazdı.

"BURASI ZENGİNİN DEĞİL GARİBANIN YERİDİR"

DHA'ya açıklama yapan imam Erdal Koşmaz, cami yemekhanesinde 10 yıldır Ramazan aylarında her akşam 300 kişiye iftar verdiklerini söyledi. Bu yıl bütünleme sınavları olduğu için öğrencilerin yoğunlukta olduğunu, dolayısıyla hedef kitlenin öğrenciler ve yoksullar olduğunu ifade eden Koşmaz, şöyle konuştu:

"Ama inadına bazıları buraya abone olmak istiyor. Öğrencilerin tadını kaçırmak istiyor. 'Ben buraya gelirim. Cebinizden mi veriyorsunuz bunun parasını' diyor. Geçtiğimiz akşam o polislerle burada tartıştık. Kendilerine, 'Arkadaşlar sizin maddi durumunuz iyi. Burada öğrencilerin öncelikli olması lazım' dedik. Ama onlar ısrarcı. Bakın burada bazı öğrenciler yer bulamadığı için ayakta yemek yiyor. Buraya her akşam abone olan, maddi durumu iyi olanlar oturmuş öğrencilerin seyrine bakıyor. ve 'Para sizin cebinizden mi çıkıyor? Biz her akşam geliriz' diyorlar. Burası zenginin değil garibanın yeridir."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Facebook Karaköy Bartın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (5)

mustafamobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Hocam siz orda kendiniz yemek yiyormusunuz birde orada her yemek yiyenin gelirini hesapliyormusunuz..kurala uymmayan baska cami imami olsa boyle teshir edebilecekmiydiniz

1
0
yanıtYanıtla
KARNI AÇ BİRİmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

SENİN NE İŞİN VAR HER İFTARDA ORADA SENİN EVİN VE MAAŞIN YOKMU

0
0
yanıtYanıtla
takipçi:

Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir. oradan çok aç insan geri döndü.

0
0
yanıtYanıtla
takipçi:

oraya gerçekten ihitiyacı olupta gelen fakat ya yemek olmadığı için yada yer bulamadığı için geri dönen insanlarda oldu aç bi şekilde orda yemek yiyipte birde aşağıda ki markette çay keyfi yapmak var tabi işin ucunda .

0
0
yanıtYanıtla
Mehmet demirmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Yaptığın işin Hayri kalmadı sahte imam.demekki senin işin şov yapmakmış.gunah günah oraya her gelen müslüman. 1 de gelir 10 da

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title