Haberler

Bartın'da Zehirli Ayakkabı Paniği

Güncelleme:

Bartın'da Erdem Yalçın isimli vatandaş, mağazadan iki çift ayakkabıyı televizyonda fotoğrafını gördüğü zehirli ayakkabılara benzetince şüphelenerek geri iade etti.

Bartın Amasra İlçesi'nde minibüs şoförü 41 yaşındaki Erdem Yalçın, 10 önce önce mağazadan ve aynı mağazanın internet sitesinden satın aldığı iki çift ayakkabıyı, televizyonda fotoğrafını gördüğü zehirli ayakkabılara benzetince şüphelenerek geri iade ettti.

İADE ETTİ, PARASINI ALDI

Çin'den gelen ve zehirli madde içerdiği için imha edilmesi gerekirken piyasaya sürüldüğü ortaya çıkan 33 bin çift ayakkabı tüketiciyi tedirgin ediyor. Amasra'da oturan Erdem Yalçın, 10 gün önce 5 aylık hamile eşi ve 10 yaşındaki kızına aldığı birer çift botun zehirli ayakkabılardan olduğunu iddia etti. Birisini Bartın'daki mağazadan, diğerini de aynı mağazanın internet sitesinden aldığı ayakkabıları, televizyonda fotoğrafını gördüğü zehirli ayakkabılarla aynı olduğunu fark eden Yalçın, mağazaya gitti. Yalçın, ayakkabıları iade ederken parasını da geri aldı.

"ŞOKTAYIZ, ÇOK KORKUYORUZ"

Kızının, aldığı ayakkabıyı giyerek okula gittiğini ve arkadaşlarının kızını uyardığını belirten Yalçın, şöyle konuştu:

"Arkadaşları kızıma, 'Senin ayakkabılar televizyondaki zehirli ayakkabılara benziyor' demiş. Biz de baktık ve o ayakkabıların aynısı olduğunu gördük. Mağazaya giderek, ayakkabıları geri verdik, paramızı aldık. Mağazadeki görevliler de bu ayakkabıları topladıklarını söyledi. Mağazanın bizi uyarması gerekirdi. Beni kimse aramadı. Kızım ayakkabıları 7-8 gün giydi. Şoktayız, çok korkuyoruz. Eğer bir şey olursa bunun peşini bırakmayacağım."

"MALLARI GERİ VERDİK"

Mağaza yetkilileri ise söz konusu botlardan 11 çiftinin satıldığını, mağazadeki 33 çiftinin ise firmaya geri iade edildiğini söyledi. Görevliler, satılan ayakkabıları getirenlerden de geri aldıklarını söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çin Halk Cumhuriyeti Amasra Bartın Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

Mehmet Mobil-IOS:

'Geri iade etmek' diye bir ifade mi var? İade ' geri vermek' demek zaten. Türkçemize sahip çıkalım...

13
9
yanıtYanıtla
dd:

:)) santi tek ayakkabı kanserojen yapıyor. . yediklerimiz içtiklerimiz. . . daha neler neler var :))

10
1
yanıtYanıtla
nedim kumlu:

abi niye panikliyorsunuz, Türkiye de daha önceden ve sonradan girmiş, bu ayakkabılardan hepimizin ayagında daha çok vardır.

7
0
yanıtYanıtla
mete Mobil-ANDROID:

Mehmet sana katılıyorum bu hatayı ana haber bültenlerinde bile yapıyorlar.Türkçemizi düzgün konuşmuyorlar ne yazık ki !

4
0
yanıtYanıtla
msahbazMobil-ANDROID:

Ayakkabıları neden göster miyor sunuz haberi okuyan kişilerde bilgilenirdi

2
0
yanıtYanıtla
simge:

40 tl bide yaa :D

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title