Haberler

Bartın'da Seyir Halindeki Minübüste Yangın Çıktı

Bartın'ın Kurucaşile İlçesi'nde seyir halinde iken motor kısmı yanan minibüs, geri geri 50 metre kaydıktan sonra ormanlık alana düştü.

Bartın'ın Kurucaşile İlçesi'nde seyir halinde iken motor kısmı yanan minibüs, geri geri 50 metre kaydıktan sonra ormanlık alana düştü. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, minibüsün yanma anı ve ormanlık alana kayması cep telefonu ile saniye saniye kaydedildi.

Olay, dün akşam saatlerinde ilçeye bağlı Yardibi Mevkii'nde meydana geldi. Kurucaşile ilçesinden aldığı 10 yolcuyu Bartın'a götüren 50 yaşındaki Mustafa Özhan yönetimindeki 74 M 1519 plakalı yolcu minübüsünde, rampa yukarı çıkarken motor kısmından duman gelmeye başladı. Sürücü Özhan, motor bölümünü açmasıyla alevler havaya yükseldi. Yolcuların hemen tahliye edildiği minibüs rampa da olması nedeniyle yanarak yaklaşık 50 metre geri geri yaklaşık yoldan çıkıp ormanlık alana düştü. Minibüsün alevler içinde kalıp kayma anı cep telefonu an ben an görüntülendi. Bu sırada yolcular büyük panik yaşadı. Ölen ya da yaralanan kimsenin olmadığı kazada sürücü Özhan, gözyaşlarına boğuldu. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını büyümeden kısa sürede söndürdü.

Maddi hasara yol açan kazada, olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. - Bartın

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Özhan Kurucaşile Bartın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title