Haberler

Bartın'da Özgür-der Tarafından Panel Düzenlendi

Bartın Özgür-Der tarafından Bartın’da Türkiye Müslümanları, Gelenekçilik, Muhafazakarlık, Modernistlik konulu panel düzenlendi.

Bartın Özgür-Der tarafından Bartın'da Türkiye Müslümanları, Gelenekçilik, Muhafazakarlık, Modernistlik konulu panel düzenlendi.

Bartın Kültür Merkezi Salonunda düzenlenen programa Bartın Özgür-Der Başkanı Şuayip Mekeç, konuşmacılar Prof. Dr. İbrahim Sarmış, Hamza Türkmen, Kenan Levet, AK Parti Aday Adayı Yaşar Arslan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Panelde açılış konuşmasını yapan Bartın Özgür-Der Başkanı Şuayip Mekeç, "Biz bugün müzakereli bir panel gerçekleştireceğiz inşallah. Hayat şartlarının bizlere dayattığı çağdaş caniliğin kirliliğinden nasıl arınacağımızı konuşalım istedik" dedi. Programda bir konuşma yapan Prof. Dr İbrahim Sarmış, " Hepinizin bildiği gibi Yahudi ve Hristiyan toplumunun son geldiği durumu örnek vererek başlamak istiyorum. En son Hz. İsa İsrailoğullarına Peygamber olarak gönderilmişti. Bugün İsrail oğulları temsil eden Yahudilerin hani bizim değerlendirmelerimiz açısından kendilerine hizmetçi yapacak böyle bir mesihin böyle bir Kuran'ın gelmesini istiyorlardı" şeklinde konuştu.

28 Şubat sürecinin her türlü hukuksuzluğun yaşandığı bir süreç olduğunu vurgulayan konuşmacı Hamza Türkmen, " Bartın'da dün Özgür-Der 28 Şubat dönemini protesto ettiler ve bir talep gündeme getirdiler. Allah'a hamd olsun 28 Şubat'ta meydanlarda olan direnen insanların açtığı alanda bir çok kaybettiğimiz özgürlükleri geri aldık" dedi.

Daha sonra panelde Suriyeli vatandaşların yararına kermes düzenlendi. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hamza Türkmen 28 Şubat Türkiye Bartın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title