Haberler

Bartın'da Lpg'li Otomobil Seyir Halindeyken Alev Aldı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Cep telefonu görüntüsünden aracın uzaktan görünümü-Söndürme çalışmaları Bartın'da LPG'li otomobil seyir halindeyken alev aldı- Yangın söndürme tüpü olmadığı için alevlere müdahale edemeyen aracın sahibi, cep telefonuyla yangını görüntüledi Bartın'da seyir halindeyken alev alan LPG'li otomobil yanarak kullanılamaz hale geldi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Cep telefonu görüntüsünden aracın uzaktan görünümü-Söndürme çalışmaları Bartın'da LPG'li otomobil seyir halindeyken alev aldı- Yangın söndürme tüpü olmadığı için alevlere müdahale edemeyen aracın sahibi, cep telefonuyla yangını görüntüledi Bartın'da seyir halindeyken alev alan LPG'li otomobil yanarak kullanılamaz hale geldi.Alınan bilgiye göre, Sadettin Kaçar (29) idaresindeki 74 AK 027 plakalı otomobilin motor kısmında seyir halindeyken Kurtköy mevkisinde yangın çıktı.Otomobilden alevlerin yükseldiğini gören Kaçar, aracı yol kenarında durdurup dışarıya çıktı.İtfaiye ekiplerince söndürülen otomobil, kullanılamaz hale geldi.Aracının yanma anını cep telefonuyla görüntüleyen Kaçar, gazetecilere yaptığı açıklamada, çalıştığı tekstil fabrikasına işe gitmek için seyir halindeyken bir anda kontak anahtarının bulunduğu yerde alevleri gördüğünü ve kendisini dışarı attığını söyledi.Kaçar, "Otomobil LPG'li. Alevler bir anda büyüdü. Yangın söndürme tüpü de yoktu, müdahale edemedim. Yapacak bir şey olmadığı için yangını cep telefonumla kaydettim. İtfaiye söndürdü ama otomobilim de tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi" diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Kurtköy Bartın Lpg Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title