Haberler

Bartın'da Fuar Toplantısı Yapıldı

Bartın, ATO Congresium Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenecek olan Travel Expo Ankara Fuarında tanıtılacak.

Bartın, ATO Congresium Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenecek olan Travel Expo Ankara Fuarında tanıtılacak.

Ankara'da 23-26 Mart 2017 tarihlerinde "Travel Expo Ankara Fuarı" ve 31 Mart - 1-2 Nisan 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan İstanbul Asya Bölge Yürütme Kuruluna üye Seyahat Acenteleri İnfo gezisi ile ilgili ön çalışmaları yapmak üzere dün Bartın Kültür Merkezi'nde Kültür ve Turizm Müdürü Fuat Dursun başkanlığında toplantı gerçekleştirildi. Dursun burada fuarın önemiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Fuarla ile ilgili açıklamada bulunan Kültür ve Turizm İl Müdürü Fuat Dursun, "Travelexpo Ankara Turizm Fuarı 23-26 Mart 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Biz de Bartın İl Müdürlüğü olarak bu fuara katılım sağlayacağız. Çünkü ilimize Ankara'dan yoğun ilgi olduğu için, ağırlığımızı Ankara'ya verelim istiyoruz. Ankara bizim en çok turist Aldığımız il. İlimizin tüm turistik ve tarihi değerlerini Ankara'ya taşımak istiyoruz. Başkentimizin denizi Amasra ve Bartın'dır. Plajlarımızı ön plana çıkartacağız. Batı Karadeniz bölgesinin en uzun plajına sahibiz. Ankara'yı özellikle plaj noktasında değerlendirmek istiyoruz. İlimizi en güzel şekilde temsil edeceğiz. Broşürler ve tanıtım kitapçıkları dağıtacağız. Plajlarımızı, el sanatlarımızı, lav kayalıklarımızı, Amasra salatamızı tanıtacağız. Bartın'a ait ne kadar değerimiz varsa en güzel şekilde anlatacağız. İlimize daha fazla turist çekmenin yollarını araştırtacağız. Fuarlar uzun vadeli işlerdir. Önce tanıtım yapmamız gerekiyor. Tarihi ve turistik değerlerimizi gösterip, seyahat acentalarıyla turları ilimize çekmek istiyoruz. En büyük amacımız bu' - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İstanbul Bartın Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title