Haberler

Bartın'da Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Etkinlikleri

Bartın'da 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi.

Bartın'da 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi.

Bayrama Vali Yardımcıları Erdoğan Özdemir ve Türker Öksüz, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Garnizon Komutanı Vekili Deniz Piyade Kıdemli Albay Akif Kocabıyık, Cumhuriyet Başsavcısı Şaban Yılmaz, Emniyet Müdürü Mehmet Altınok, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cihat Çakır, Bartın Liman Başkanı Hasan Özer, Bartın Belediyesi Liman İşletme Müdürü Birol Demirkopranoğlu ve vatandaşlar katıldı.

Programda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Cemal Akın konuşmasında Bartın'ın Osmanlı'ya çektirme yapan bir yer olduğunun altını çizerek, "Hava muhalefeti nedeni ile yarışmalar iptal olsa da bu anlamlı günü yine hep beraber kutlamanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Denizcilik ve Kabotaj Bayramı hem ırmak hem de deniz kenti olan, 56 kilometre uzunlukta bir sahile sahip Bartın için büyük önem arz etmektedir. Ayrıca 2013 yılı 'Piri Reis Yılı' olarak ilan edilmiştir. Bu kapsamda da Denizcilik ve Kabotaj Bayramı ayrı bir anlam kazanmıştır" dedi.

Atatürk ve şehit denizcilerimizin anısına kabotaj çelenginin atılması ile başlayan etkinlikler plaket töreni ile devam etti.

Bartın Liman Başkanı Hasan Özer törende yaptığı konuşmada, Denizcilik sektörünün pek çok alanda ilerlemenin ve kalkınmanın unsurlarını bünyesinde taşıyan lokomotif bir sektör olduğuna vurgu yaptı. Belediye Başkanı Cemal Akın Piri Reis Dünya Haritası'nın 500. yıldönümü nedeniyle sanatsal anlamda katkı sağlayan Esra Ünal'a plaket verirken Vali Yardımcısı Erdoğan Özdemir tarafından denizcilik sektörüne emeği geçmiş denizcilerden İbrahim Avinal'a "Yılın Denizcisi" plaketi verildi. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kabotaj Ve Deniz Bayramı Hasan Özer Cemal Akın Bartın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title