Haberler

Bartın Belediye Başkanı Akın Açıklaması

"Hayata geçirdiğimiz projelerimizle hizmet vermeye devam ediyoruz"

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, "Hayata geçirdiğimiz projelerimizle hizmet vermeye devam ediyoruz" dedi.

Akın, gazetecilere yaptığı açıklamada, kentin çehresini değiştiren, tarihi ve kültürel değerleri ortaya çıkaran projeleri hayata geçirdiklerini söyledi.

Kentin önemli mesire alanlarından biri olan Karaçay Mahallesi'ndeki alanı da herkesin ailece gidip güzel vakit geçirebileceği şekilde düzenleyeceklerini anlatan Akın, şöyle konuştu:

"Hazırladığımız proje kapsamında bu alanı, kamelyalar, kafeterya, çocuk oyun alanları, otopark, spor alanları ve hobi bahçeleriyle donatarak kente yakışır bir yer olarak düzenleyeceğiz. Bu çerçevede alana uygulanacak materyaller ve bunların rantabl şekilde kullanılabilmesi için bugün de daire amirlerimiz ve teknik personelimizle incelemelerde bulunduk. Bu bölgeyi de bir cazibe merkezi haline getirecek proje üzerindeki çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayacağız. Bartın için hazırlayıp hayata geçirdiğimiz projelerimizle hizmet vermeye devam ediyoruz." - Bartın

Kaynak: AA / Yerel

Cemal Akın Bartın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title