Haberler

Bartın Avcının Kaybolduğu Çayda Çöp Yığınları Aramaları Zorlaştırdı

Avcının kaybolduğu çayda çöp yığınları aramaları zorlaştırdı BARTIN'da, 32 yaşındaki Remzi Akardere'nin 14 gün önce kaybolduğu çayda arama çalışmaları, suyun bulanık olması ve kıyı bölgelerde biriken evsel atıklar nedeniyle güçlükle yürütülüyor.

Avcının kaybolduğu çayda çöp yığınları aramaları zorlaştırdı

BARTIN'da, 32 yaşındaki Remzi Akardere'nin 14 gün önce kaybolduğu çayda arama çalışmaları, suyun bulanık olması ve kıyı bölgelerde biriken evsel atıklar nedeniyle güçlükle yürütülüyor.

Yanaz Köyü Kangahu Mahallesi'nde oturan inşaat işçisi, evli ve 3 çocuk babası Remzi Akardere, geçen 20 Ocak'ta av tüfeği ile vurduğu ördeği almak için girdiği Kocaçay Çayı'nda akıntıya kapılarak kayboldu. Akardere'yi arama çalışmaları 14'üncü gün de devam etti. Aramalara bugün Ankara Jandarma Genel Komutanlığı'ndan 15 kişilik arama kurtarma ekibi de katıldı. Sakarya ile Bartın İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nden 4 kişilik dalgıç ekibi ile birlikte yapılan aramalar, Akardere'nin kaybolduğu bölgenin 200 metre aşağısındaki Potbaşı Köprüsü mevkisinde yoğunlaştırıldı. Ancak suyun bulanık olması ve köprünün altında kıyı bölgelerde biriken evsel atıklar aramaları güçleştirdi. Dalgıçlar, çöp yığınlarının arasında suya girerek, AFAD ekibi de botla yine çöp yığınlarının arasında arama yaptı. Ancak çöplerin çalışmayı zorlaştırması üzerine Devlet Su İşleri Müdürlüğü ile İl Özel İdaresi'nde iş makinesi istendi. 2 iş makinesi, çöp ve moloz yığınlarını temizlerken aramalar da devam etti. Yapılan aramalarda şu ana kadar Remzi Akardere'ye ulaşılamadı. Aramalar sürdürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bartın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title