Haberler

Bartın AK Parti'de Görkemli Aday Adayı Tanıtımı

AK Parti Bartın İl Başkanlığı tarafından milletvekili aday adayları tanıtımı için yemekli toplantı düzenledi.

AK Parti Bartın İl Başkanlığı tarafından milletvekili aday adayları tanıtımı için yemekli toplantı düzenledi.

Bartın'da bir restoranda düzenlenen aday adayları tanıtım toplantısına, AK Parti Bartın İl Başkanı Hüseyin Manav, Merkez İlçe Başkanı Ali Eyüpustaoğlu, Kadın Kolları Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya, ilçe ve belde belediye başkanları, il genel ve belediye meclis üyeleri, milletvekili aday adayları ve çok sayıda partili katıldı.

Yemek ikramından sonra bir konuşma yapan İl Başkanı Hüseyin Manav, "Kuruluşumuzdan bugüne kadar partimizde görev yapan tüm arkadaşlarımızla bugün bu yemekte beraberiz. AK Parti ailesi büyük bir ailedir. Bu ailenin mensubu olmaktan hepimiz gurur duyuyoruz. Yeni Türkiye yolunda ülkemizin 2023, 2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda ülkemizde 7 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirilecek olan milletvekilliği genel seçiminde son 9 seçimden oylarımızı arttırarak çıktığımız gibi bu seçimden de oylarımızı artırarak çıkacağımıza canı gönülden inanıyorum. Aday adaylığı başvuru süreci partimizin belirlediği takvim gereği 11 Şubat tarihinde başlayıp, 20 Şubat'ta sona ermiştir. Bartın için birbirinden kıymetli 11 tane büyüğümüz ve kardeşimiz aday adaylığı başvurusunda bulunmuştur. Mevcut Milletvekilimiz Yılmaz Tunç meclisteki çalışmaları nedeniyle aramızda bulunamadı. 10 aday adayımızı bu akşam sizlerle buluşturduk. Bu akşam teşkilatlarımızı bir araya getirerek, aday adaylarımızı sizlere tanıtalım istedik. Sürecin Bartın ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Aday adaylarımıza çıktıkları bu kutlu davada başarılar diliyorum" dedi.

Daha sonra 10 milletvekili aday adayı birer konuşma yaparak, kendilerini davetlilere tanıttı. Son olarak toplantı hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle sona erdi. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ak Parti Bartın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title