Haberler

Barrichello Kapadokya'ya Hayran Kaldı

Güncelleme:

Brezilyalı Formula 1 pilotu Rubens Barrichello, sıcak hava balonu ile Kapadokya manzarasının fotoğraflarını çekti.

Brezilyalı Formula 1 pilotu Rubens Barrichello, sıcak hava balonu ile Aşk Vadisi, Güllüdere, Çavuşin, Paşabağ ve Devrent Vadisi'ni havadan izledi, cep telefonu ile Kapadokya manzarasının fotoğraflarını çekti.

İki günlük Kapadokya turu kapsamında, konakladığı otelde bir süre dinlenen Formula 1 pilotu Rubens Barrichello ve beraberinde gelen 3 çocukluk arkadaşı, rehber eşliğinde Göreme, Ürgüp, Zelve, Çavuşin, Uçhisar ve Avanos'daki tarihi ve turistik merkezler ile Özkonak beldesinde bulunan yeraltı şehrini gezdi. Yeraltı şehrini çok ilginç ve harika olarak niteleyen Barrichello, rehberden ayrıntılı bilgi aldı. Akşam saatlerinde ise günbatımının seyredilebileceği en önemli mekanlar arasında yer alan Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar beldesinde Kızılçukur Vadisine güneşin batışını seyretti. Rubens Barrichello, daha sonra Ürgüp ilçesine geçerek 1985 yılında UNESCO Dünya Mirası Listesine dahil edilen Kayakapı Mahallesi'ni gezdi. İlk Hıristiyanların yaşadığı Göreme Milli Parkı sınırları içinde yer alan ve restorasyon çalışmaları sonrasında turizme kazandırılan Kayakapı'da bulunan Kayakapı Premium Otel'de Yakup Dinler, Barrichello onuruna akşam yemeği verdi. Konuklara ana yemek olarak ise Pekmez soslu Kuzu Tandır ikram edildi.

KAPADOKYA'YI GEZ AMA BALONA BİNME

Brezilyalı Formula 1 pilotu Rubens Barrichello, bu sabah saatlerinde ise Royal Balloon tarafından kendisine özel tahsis edilen sıcak hava balonu ile yaklaşık 1 saat boyunca Aşk Vadisi, Güllüdere, Çavuşin, Paşabağ ve Devrent Vadisi'ni havadan izledi. Balondan cep telefonu ile Kapadokya manzarasının fotoğraflarını çekti. Üç yıl önce İstanbul'da yapılan yarış sonrasında özel uçakla 3 saatliğine geldiği Kapadokya'da Kaymaklı yeraltışehrini gezdiğini, hayran kaldığını ve ilk fırsatta yeniden gelemeyi planladığını ifade eden Barrichello, ' Bu plan için fırsat çıktığında 3 çocukluk arkadaşımla buraya gedik. 2 gün Antalya'da kaldıktan sonra dün Kapadokya'ya geldik. Dün bölge turu yaptık. Çok muhteşem ve ilginç bir bölge. Bir kısmı Kapadokya'da çekilen Salva Jorge dizisi nedeniyle Kapadokya'ya, Brezilyalılar gelmek istiyor. Bölge turları ile ilgili fotoğrafları instagram hesabımda yayımladım. Yayınladıktan sonra 'Bölgeyi gez ama balona binme' yorumları yapıldı. Ben bu yorumlara katılmıyorum. Balonun güvenli olduğunu düşünüyorum. O yüzden bineceğim dedim ve bindim. Muhteşem bir tur oldu. Gökyüzünden Kapadokya harika görünüyor. Ayrıca takım arkadaşım olan Michael Schumacher'e de bölgeyi ve balon turunu önereceğim' dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Rubens Barrichello Kapadokya Formula 1 Göreme Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title