Haberler

Barmenin Sözlerinden Etkilenen Gallerli Kadın Müslüman Oldu

Güncelleme:

Muğla'da tatil için geldiği otelin barında tanıştığı barmenle arkadaş olup anlattıklarından etkilenen Galler uyruklu Debbie Jayne, Müslüman oldu.

Muğla'nın Fethiye ilçesinde tatil için geldiği otelin barında tanıştığı barmenle arkadaş olup anlattıklarından etkilenen Galler uyruklu 48 yaşındaki Debbie Jayne, Müslüman oldu.

KONUŞMALARDAN ETKİLENDİ MÜSLÜMAN OLDU

Fethiye'nin Ölüdeniz Mahallesi'ne 2 hafta önce tatil için gelen Gallerli yaşlı bakım uzmanı Debbie Jayne, konakladığı otelin barında barmenlik yapan 30 yaşındaki Mustafa Bilim ile tanıştı. Arkadaş olan ikili, İslamiyetten konuşmaya başladı. Bilim'in anlattıklarından etkilenen Jayne, Müslüman olmaya karar verdi.

Mustafa Bilim ile birlikte Fethiye Müftülüğü'ne gelen Jayne, İlçe Müftüsü Oğuzhan Kadıoğlu'ndan ihtida belgesini aldı. Başı açık şekilde geldiği müftülükte başına eşarp bağlayan ve Kelime-i Şehadet getiren Jayne, Müslümanlığa geçti. Jayne'e İngilizce mealli Kur'an-ı Kerim hediye edildi.

"ANLATTIKLARINDAN ETKİLENDİM"

Türkiye'ye üçüncü kez geldiğini anlatan Debbie Jayne, otelin barında tanıştığı Mustafa Bilim'in anlattıklarından etkilendiğini belirtti. İslamiyeti daha önce de araştırdığını aktaran Jayne, bundan böyle daha çok araştırarak gereklerini yerine getireceğini kaydetti.

"SEVGİLİM DEĞİL, ARKADAŞIM"

Barmen Mustafa Bilim ise Debbie Jayne ile sevgili değil arkadaş olduklarını söyledi. Çalıştığı otelde tanıştıklarını hatırlatan Bilim, "Ona dinimizden bahsettim. Zaten daha önceden araştırmış ve çok bilgisi vardı. Kendisi İslamiyeti seçmek isteyince müftülüğümüze başvurduk. Sağ olsunlar bize yardımcı oldular." dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ölüdeniz Fethiye Galler Muğla Turizm Yaşam Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (27)

çok güldüm..:

kandırmışlardır zavallıyı. . bilse ki islamda 2 kadının şahitliği anca 1 erkeğinki ediyor, kurana göre erkek onu 3 kere boş ol dediğinde boşayabiliyor, kadın kocasını ''mutlu'' edemezse dayak yiyebilceğine dair bile ayet var, islama göre kadın bedenen ve aklen erkekten geridir. . bunları bilse olur mu müslüman. dertsiz başına dert almış. . ona demişlerdir bi kelimeyi şahadet getiricen olcak bitcek. . bunlardan bahsetmemişlerdir tabi. . .

19
221
yanıtYanıtla
gercek:

Kuranda kadin dovmek yoktur kadin malina , namusuna, cocuklarina bilerek zarar verirse bosanma vardir. bir kadini oldurmek yerine sadece hafifce vurmaktan soz eder oda kadin malina, namusuna ve cocuklarina bilerek zarar verirse . birde kuranda kadinlara adaletli davranmak gerektigi onlara zarar verecek her davranistan uzak durmalarini erkege emreder

yanıt31
yanıt4
melek:

Omar sen bu sureyi de niye soylemiyorsun dinke yuce Allah demiski, bakara 231, kadinlarinizi iyilikle tutun veya iyilikle saliveriniz. onlari haklarina tecavuzicin zararlarina olarak tutmayiniz bunu her kim yaparsa nessine zulmetmis olur Allahtan korkun der anladinmi

yanıt33
yanıt3
...:

Aptal adam islamdan önce kız çocuklarını diri diri Gömen bir topluluk vardı islam cenneti analarin ayakları altına serdi hiç bir dinde İslamın kadına verdiği değer yoktur kadın her yerde bir reklam malzemesi olarak kullanılırken dinimizde kendini bilip hakkıyla yaşadımı kırk günde evliya olur

yanıt0
yanıt0
Osmanlı torunları Mobil-IOS:

Helal olsun Mustafa ismin kadar güzel bir işe vesile olmuşsun.

47
6
yanıtYanıtla
Tek care hdp chp:

Tek care hdp chp

8
40
yanıtYanıtla
...TAŞOVA...:

EYY ANADOLU HALKI UYAN ARTIK..CHP NİN ARKASİNDA DHKP-C VAR.... HDP NİN ARKASİNDA PKK VAR.... VATANIMIZA BU DÖRTLÜ ÇOK ZARAR VERİYOR...LÜTFEN GERÇEKLERİ GÖRELİM...BALIK HAFIZALI OLMAYALIM... BUNLAR SOL BEYNAMAZLAR....AKLIN YOLU BİR ...VAKİT BÜTÜN SAĞCILARIN...AKP de... BİRLEŞME VAKTİDİR...

32
13
yanıtYanıtla
SON:

barmen kadını ayar yapmak için müslümanlığı kullanmış tövbe tövbe :)

18
22
yanıtYanıtla
555:

Barmene bak imamlığa soyunmuş....bi kere o bölgelerde barmenlerin turist bayanlarla ilişkilerini iyi bilirim.bu lavuk bu kadınla dini nikah yapacak belli...arkasındanda rsmi nikah ver elini galler.

28
5
yanıtYanıtla
HMMHMobil-ANDROID:

İyi kandırmış helal olsun...

9
19
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title