Haberler

Bariyerlere Çarpan Otobüs Alev Aldı: 7 Yaralı (1)

Sivas'ta bariyerlere çarpan otobüs alev aldı: 7 yaralı- Zara ilçesinde bariyerlere çarpan yolcu otobüsünde çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü- Otobüsün tamamen yandığı kazada, alevler aracı sarmadan dışarı çıkan 3'ü çocuk 7 kişi yaralandı Sivas'ın Zara ilçesinde bariyerlere çarptıktan sonra alev alan yolcu otobüsü, tamamen yandı.

Sivas'ta bariyerlere çarpan otobüs alev aldı: 7 yaralı- Zara ilçesinde bariyerlere çarpan yolcu otobüsünde çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü- Otobüsün tamamen yandığı kazada, alevler aracı sarmadan dışarı çıkan 3'ü çocuk 7 kişi yaralandı Sivas'ın Zara ilçesinde bariyerlere çarptıktan sonra alev alan yolcu otobüsü, tamamen yandı. Kazada, alevler aracı sarmadan dışarı çıkan 3'ü çocuk 7 kişi yaralandı. Antalya'dan Erzurum'a giden Mehmet Tiryaki'nin (43) kullandığı 34 FS 1015 plakalı yolcu otobüsü, Sivas-Erzincan karayolunun 60. kilometresindeki Tödürge Gölü mevkisinde kontrolden çıkarak, bölünmüş yolun ortasındaki bariyerlere çarptı.Çarpmanın etkisiyle otobüs, bir anda alev aldı. Sürücü Tiryaki ve muavin Ümit Bozkurt (26) ile otobüste bulunan 5 yolcu, alevler aracı sarmadan dışarı çıktı.Kaza ve yangın ihbarı üzerine, bölgeye 112 Acil Servis, itfaiye, polis, jandarma ve arama-kurtarma ekipleri sevk edildi. Yangın, Hafik ve Zara belediyelerine bağlı itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.Otobüsün tamamen yandığı kazada, sürücü Tiryaki ve muavin Bozkurt ile yolcular Gökmen Ak (20), İnci (30), Elif Aleyna (11), İbrahim Can (9) ve Alperen Aktaş (5) yaralandı. Sivas'taki hastanelere kaldırılan yaralıların tedavisi sürüyor. - Yaralılar orta kapıdan ve kırdıkları camdan çıktıKarayolunun Sivas istikameti, kaza nedeniyle bir süre ulaşıma kapandı. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekiplerinin bariyerleri kesmesinin ardından Sivas-Erzincan karayolunun Zara-Hafik bölümünde ulaşım kontrollü olarak sağlandı.Bariyerlerin saplanarak öne kapıyı sıkıştırması nedeniyle, araçtakilerin orta kapıdan ve kırdıkları camlardan dışarı çıktıkları öğrenildi.Numune Hastanesine kaldırılan şoför Mehmet Tiryaki, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Antalya'dan Erzurum'a giderken Sivas'ta yolcu indirdiğini, ardından yola devam ettiğini söyledi.Kaza anını hatırlamadığını belirten Tiryaki, "Kazanın ardından yolcular indikten sonra arabadan patlama sesi geldi ve araç yanmaya başladı" dedi.Tiryaki, "Yangının, otobüste 10 numara madeni yağ kullanılması nedeniyle çıktığı" iddialarına ilişkin, "?Yok, biz yağ kullanmıyoruz, mazot kullanıyoruz" ifadesini kullandı. ...

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Tiryaki Erzurum Antalya Sivas Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title