Haberler

Barışcan, Köy Çocukları İçin Şenlik Düzenlemek İstiyor

Güncelleme:

90'lı yılların ünlü pop sanatçısı Barışcan, Diyarbakır'ın köylerinde çocuklara yönelik şenlik düzenlemek için desteğe ihtiyacı olduğunu söyledi.

90'lı yılların pop müzik sanatçılarından Barışcan uzun yıllardır Diyarbakır'da yaptığı eğlenceli animasyonlar ve Tv programlarıyla Diyarbakır'da çocukların gönlünü fethediyor. Ünlü sanatçı Barışcan "Bu yaz mevsiminde de Diyarbakır merkez ve ilçe köylerinde çocuklara yönelik müzikli bir animasyon programı hazırlamak istiyorum ancak desteğe ihtiyacım var." dedi.

"DUYARLI İNSANLARA ULAŞMAMIZ GEREKİYOR"

Barışcan bu organizasyonu gerçekleştirmek için gerekli harcamaları yapacak duyarlı kişiler ve kurumlara ihtiyaç olduğunu destek olmaya karar verecek insanlara ulaşmak için de basının gücüne ihtiyaç olduğunu belirtti.

"BİR PALYOÇA DAHİ GÖREMİYORLAR"

Barışcan yapmayı düşündüğü proje hakkında şunları söyledi: 

Özellikle Güneydoğu Anadolu'da ki köylerde çocuklar malesef bir palyaço dahi göremiyorlar. Lüks otellerde gerçekleştirilen çocuklara yönelik animasyonların benzerlerini köy çocukları da görmelidir. Bu onların en büyük hakkı. 

"BASINDAN DESTEK BEKLİYORUM"

Bu projenin en önemli amacının çocuklara yönelik bir eğlence etkinliğini onların yaşadığı yerlere götürmek olduğunu ve onlara bir kaç saatliğine bile olsa bu zevki tattırmak olduğunu söyleyen Barışcan, "Bu etkinlik ile ilgili duyuruları ve destek verecek kurumları bulabilmek için basın-yayın kurumlarından televizyon programlarına konuk edilmem ve gazetelerde haberimin yapılması için destek bekliyorum." dedi.

"HER ŞEY HAZIR, BİR EL UZATMAK YETECEK"

Barışcan, "Çeşitli kurum ve kuruluşların yöneticileri ve iş adamlarından ise Köy Çocukları için yapmayı düşündüğüm bu etkinliğe maddi katkı sağlamalarını istiyorum. Her şey hazır. Palyaçolarım ve ben programımızı hazırladık. Bizi köy çocuklarıyla buluşturacak önemli ve duyarlı kişileri bekliyoruz. Unutmayın köydeki çocuklar şehirdeki çocuklar kadar şanslı değil. Hadi bir el uzatın. Onlar da eğlensin palyaçolarla gülsün, dansetsin." şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Diyarbakır Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title