Haberler

İzmir'deki Barış Mitingine Kılıçdaroğlu Davet Edildi

Güncelleme:

İzmir'de 1 Eylül Dünya Barış Günü'nde miting yapmaya hazırlanan Barış Bloğu, Kemal Kılıçdaroğlu'nu konuşmacı olarak davet etti.

İzmir'de 1 Eylül Dünya Barış Günü'nde miting yapmaya hazırlanan Barış Bloğu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu konuşmacı olarak davet etti.

DEMİRTAŞ ELEŞTİRİSİ KILIÇDAROĞLU'NA DAVETE DÖNDÜ

Barış Bloğu'nun Bakırköy Halk Pazarı'nda 10 Ağustos'ta düzenlediği barış mitinginde sadece HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın konuşmacı olması, bloğa yönelik eleştirileri beraberinde getirmişti.

Bu eleştirileri dikkate alan Blok, İzmir'de 1 Eylül Dünya Barış Günü'nde Alsancak Gündoğdu Meydanı'nda yapacağı barış mitingine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu konuşmacı olarak davet etti.

"OYBİRLİĞİ İLE KARAR VERDİK"

Barış Bloğu'nun İzmir Sözcülüğü'nü yapan Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Cem Terzi başkanlığında Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde yapılan toplantıya çok sayıda destekçi katıldı. Halka da açık olan toplantıda Kılıçdaroğlu'nun çağrılması oybirliği ile kararlaştırıldı. Davetiye mektubunda şu ifadelere yer verildi:

"SİZİ MİTİNGE DAVET EDİYORUZ"

"Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, 'İzmir barış sitiyor' sloganı etrafında biraraya gelen İzmir Barış Bloğu olarak sizi 1 Eylül 2015 tarihinde düzenleyeceğimiz barış mitingine davet ediyoruz. Bu ülkenin her zaman barış içinde birarada yaşam deneyiminin örnek kentlerinden biri, modern bir toplumsallığın aynı zamanda barış içinde yaşama becerisini de taşıyan bir yaşam biçimi olduğunu göstermiş bir kent olan İzmir'den yükselecek barış çağrısına sizin de sunacağınız katkının büyük bir önem ve değer taşıdığı kanısındayız.

"TEK BAYRAK OLACAK"

Davetimizi kabul ederek bir tek Barış Bloğu bayrağı ve 'barış istiyoruz' sloganı ile yapmayı planladığımız bu mitingle en batısından tüm ülkeye yapacağımız barış çağrısına katkınızın yaratacağını düşündüğümüz büyük etki için hem şimdiki kuşakların ama en önemlisi gelecek kuşakların size minnettar olacağnıdan da emin olun."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Dünya Barış Günü İzmir Sıkıcı Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (110)

ÖZ:

Artik resim daha net görülüyor chp+hdp=pkk

20
21
yanıtYanıtla
kral:

oyum chp ye

14
25
yanıtYanıtla
cabbar:

Akp bitmistir

24
13
yanıtYanıtla
HAKAN:

Ulan kılıctaroglu senıde senın gıbı alevılerıde turkler yakacaktrır allahın atesınde emın ol

19
16
yanıtYanıtla
CAN DERSİMLİ:

ERDOĞAN OLDUKTAN SONRA BU ÜLKEYE BARIŞ GELMEZ. TEK YOLU VAR AKP GİDECEK!!

16
16
yanıtYanıtla
fatihhhMobil-ANDROID:

kim hdp oy vermisse katildirr

24
7
yanıtYanıtla
hdp ile chp birebir aynı zihniyettir:

chp, dhkpc, pkk, hdp hepsi aynı zihniyetin temsilcileridirler. sadece isimleri ve ırkları farklı. tek amaçları türkiye yi hep geriye götürmek zayıf bırakmak.

22
6
yanıtYanıtla
necmi:

hainler, atatürk sevginiz bitti bakıyorum. şimdide pkk sevgisi başlamış. . bunlar ne türkiyeyi düşünür ne atatürkü. . bunlar hain başka bişey değil. .

21
7
yanıtYanıtla
kapkara:

Bunlar ne zaman barış derse bilinki savaş diyorlardır. . .

18
10
yanıtYanıtla
HALK:

TABİ SENİN GİBİB KAFA TASÇILARIN BARIŞ SÖZÜNÜN AĞZINA ALMASI YAKIŞMAZ MHP AKP GİBİ

yanıt0
yanıt0
Tüm 110 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title