Haberler

Barış Mitinginde Hayatını Kaybeden Hasan Baykara'nın Annesi Açıklaması

Ankara’daki barış mitinginde yaşanan patlamada hayatını kaybeden HDP Bursa İl Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Baykara için anma töreni düzenlendi.

Ankara'daki barış mitinginde yaşanan patlamada hayatını kaybeden HDP Bursa İl Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Baykara için anma töreni düzenlendi. Anma töreninde konuşan anne Züleyha Baykara, "Her şeye rağmen inadına barış" dedi.

Ankara'daki patlamada hayatını kaybeden HDP Bursa İl Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Baykara için anma töreni düzenlendi. Yavuzselim Kapalı Pazarı'ndaki anmaya Hasan Baykara'nın annesi, kardeşi, HDP Bursa Milletvekili Asiye Kolçak, HDP yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Anne Züleyha Baykara, "Oğlum o gün Ankara'ya giderken güzelce süslendi ve öyle çıktı evden. Anne, ben barışa gidiyorum dedi. Oğlum beni de götür dedim ama benim hasta olduğumu söyledi. Arkadaşları onu çok seviyordu. Sürekli türküler söylerdi. Çok neşeli ve şakacı bir insandı. Çok şükür başım dik. Her şeye rağmen inadına barış, barış, barış diyorum" dedi.

Hasan Baykara'nın kardeşi Resul Baykara, "Orada hayatını kaybedenler ülkenin barışı ve özgürlüğü için ölüme koşa koşa gittiler. Onlar bize öncülük ettiler. Büyük bir acı yaşadım ve kardeşimi kaybettim. Ama yine de barış kazanacak" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hasan Baykara Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title