Haberler

Barış Caddesi'ne Asfaltlama Çalışması

Siirt Belediyesi 2014 yılı yol yapım, onarım ve düzenleme çalışmaları çerçevesinde Barış Mahallesi’nde bulunan Barış Caddesi’ne asfaltlama çalışmalarına başladı.

Siirt Belediyesi 2014 yılı yol yapım, onarım ve düzenleme çalışmaları çerçevesinde Barış Mahallesi'nde bulunan Barış Caddesi'ne asfaltlama çalışmalarına başladı.

Fen İşleri Müdürlüğü, kent merkezinde vatandaştan gelen şikayetler üzerine trafik yoğunluğu rahatlatmak için Süreyya Önder ve Kurtalan caddelerini birbirine bağlayan 22 metre genişliğinde, 600 metre uzunluğundaki duble yol olarak projelendirilen Barış Caddesi'nde hafta başında yol düzenleme çalışmaları yaptıktan sonra asfalt çalışmalarına başladı. Asfaltlama çalışmasını yerinde inceleyen Siirt Belediyesi Eşbaşkanı Tuncer Bakırhan, çalışmalar ile ilgili ekiplerinden bilgi aldı. Konu ile ilgili bilgi veren Belediye Fen İşleri Müdürü Mesut Oğuz, "600 metre uzunluğundaki Barış caddesinin 500 metresi asfaltlandı. Hem barış hem de Doğan mahallesinde trafik akışını ve yoğunluğunu rahatlamak ve yoğunluğu azaltacak olan caddede hafta içinde yol düzenleme ve bu günde asfaltlama çalışması başlattık" dedi. - SİİRT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Siirt Belediyesi Kurtalan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title