Haberler

Barış Anneleri, Siirt Belediye Başkanı Sadak'ı Ziyaret Etti

Barış Anneleri, Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak'ı ziyaret ederek, barış için çaba sarf ettiği için teşekkür etti.

Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak, Siirt Barış Anneleri İnisiyatifi üyelerinin belediyeyi ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, görev süresinin dolması ardından Siirt'te kalmaya devam edeceğini ifade ederek, halkların özgür, eşit ve barış içinde yaşaması için Siirt halkı ile birlik ve beraberlik içinde mücadeleye devam edeceğini belirtti.

Siirt Barış Anneleri İnisiyatifi üyeleri, BDP tarafından belediye başkan adaylarının açıklanması ardından Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak'ın yaptığı birlik ve beraberlik açıklamalarına destek vermek ve Sadak'a teşekkür etmek amacıyla Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak'ı makamında ziyaret etti.

Barış Anneleri adına konuşan Hediye Özer, Barışa gönül vermiş annelere olarak BDP'nin belediye başkan adaylarını açıklaması ardından Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak'ın verdiği birlik ve beraberlik mesajları nedeniyle kutladıklarını ifade ederek, Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak, göreve geldiği günden beri halka verdiği tüm sözlerin arkadaşında durmuş ve pratiği ile ve verdiği hizmetler ile bunu tüm kamuoyuna ispatlamıştır dedi.

Muhabir: M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci / Güncel

Selim Sadak Siirt Barış Süreci Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title