Haberler

Bardakçılılardan Başkan Yaralı'ya Plaket

Demirci Bardakçılılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Irmak, Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı’ya plaket verdi.

Demirci Bardakçılılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Irmak, Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı'ya plaket verdi.

Demirci Bardakçılılar Derneği Başkanı Mustafa Irmak, yönetim kurulu üyeleriyle Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı'yı ziyaret etti. Irmak, ziyarette yaptığı konuşmada İlçede üçüncü kez Belediye Başkanlığı görevine seçilen Yaralı'yı tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Saruhanlı'nın son yıllardaki değişim ve gelişimine yakından tanık olduklarını, bu konuda Başkan Yaralı'yı takdir ettiklerini dile getiren Irmak şunları kaydetti:

"Başkanımız Hüseyin Yaralı büyük yatırımlara imza atıyor. Diğer yandan vatandaşların sorunlarıyla da ilgileniyor, her kesimden herkesin yardımına koşuyor. Bu manada Saruhanlı'da bir mahalleyi oluşturacak nüfus yoğunluğuna sahip Bardakçılı vatandaşımız ikamet ediyor. Belediye Başkanımız Hüseyin Yaralı, hemşerilerimizin her türlü sorunlarıyla yakından ilgileniyor. Bizde bundan dolayı kendisine plaket takdim etmek istedik."

Başkan Yaralı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilçedeki 53 bin 820 nüfusun tamamına eşit ve kalıcı hizmet götürebilmenin gayreti içinde olduklarını ifade etti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Yaralı Saruhanlı Demirci Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title