Haberler

Barçın Spor'da Koşu Başladı

Barçın Spor, dünyanın en çok tercih edilen spor markalarından Nike'ın yeni koşu ayakkabısını spor severlerin beğenisine sundu.

Nike Air Max 2015 modeliyle durdurulamaz bir koşu deneyimi sunuluyor.

Barçın Spor, Türkiye çapında 35 mağazasında, yıllık 9 milyonu aşan müşterisine hizmet veriyor. Dünya kalitesindeki spor ürünlerin aranan adresi olmaya devam ederken son teknolojiyle geliştirilmiş ürünleri de müşterileriyle buluşturuyor. Bu anlamda Nike markasının en son ürünü olan Nike Air Max 2015 koşu ayakkabısını spor severlerin beğenisine sunduklarını belirten Barçın Spor Genel Müdürü Celal Kaya, ayağa mükemmel yastıklama desteği sağlayan ürün için şunları söyledi: "Ürün, yerle koşu arasına üst dizeyde yastıklama koyarak en yumuşak koşu deneymini sunuyor. Ayrıca sahip olduğu kusursuz elastikiyetle de konfor sağlıyor."

Barçın Spor farkıyla koşu severlere ulaştırılan Nike Air Max 2015 modeli waffle şeklindeki eklemelerle yüzeye çoklu çekiş gücü sağlıyor. Ayrıca bir mühendislik harikası olarak neredeyse kusursuz havalandırma sistemiyle de ayağın üst kısmının nefes almasına olanak veriyor. Genel Müdür Celal Kaya, Barçın Spor olarak bu tarz son model ürünleri müşterileriyle tanıştırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Kaya, "Spor yapmayı ve özellikle koşuyu hayat tarzına dönüştürmüş müşterilerimiz Air Max 2015 gibi son model ve sporcu dostu ürünlerle buluşturma ilkemiz doğrultusunda çıtayı her defasında yükseltiyoruz . Dünya markalarının yarattığı trendleri ülkemize yaymaya ve gelişimin öncüsü olmaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Celal Kaya Türkiye Nike Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title