Haberler

Barcelona Hocası Enrique: Şampiyonluğun Favorisi Atletico Olmalı

Güncelleme:

Barcelona'nın teknik direktörü Luis Enrique, "Şampiyonluğun favorisi Atletico Madrid olmalı. Çünkü son şampiyon onlar" dedi.

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Barcelona'nın teknik direktörü Luis Enrique, "Şampiyonluğun favorisi Atletico Madrid olmalı. Çünkü son şampiyon onlar" dedi.

2014-2015 sezonunun ilk maçında yarın Elche ile karşılaşacak Katalan ekibinin çalıştırıcı, düzenlediği basın toplantısında, "Şampiyonluğun favorisi Atletico Madrid olmalı. Çünkü son şampiyon onlar" diye konuştu.

Barcelona'nın şampiyonluk için sadece "heyecan duyduğunu" dile getiren Enrique, "Elbetteki lig şampiyonu olmak için her şeyimiz ortaya koyacağız. Sahip olduğumuz felsefe ve silahlarımızla kazanmak için her şeyi yapacağız. Daha sonra sonuca göre değerlendirmeyi yaparız" ifadelerini kullandı.

Sakatlığı bulunan Neymar için hala karar vermediklerini, Pedro'nun da takımla çalışmalara katıldığını ve oynayabilecek durumda olduğunu belirten Enrique, kadrodaki tüm futbolcularının ilk 11'de sahaya çıkabilecek kapasitede olduğunu vurguladı.

Barcelona Teknik Direktörü, Lionel Messi ile ilgili yöneltilen bir soruya ise "Messi'yi çok heyecanlı ve yeniden iyi sonuçlar alma arzusunda gördüm. Yeni sezonun bir an önce başlamasını istiyor" cevabını verdi.

2 yıl 9 ayda 5 kupa

Öte yandan Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone, hafta içinde yaptığı açıklamalarda Atletico Madrid'in, bu sezon ligde Real Madrid ve Barcelona ile zirvede rekabet göstermesinin çok zor olduğunu iddia ederek, önlerine geçmeye çalışacakları rakiplerin Sevilla, Valencia ve Athletic Bilbao olacağını söylemişti.

Real Madrid karşısında kazanılan Süper Kupa ile Atletico Madrid'de görevde olduğu 2 yıl 9 ay içinde kulübüne 5 kupa kazandırma başarısını gösteren Simeone, Atletico Madrid kulüp tarihinin en iyi teknik direktörü gösteriliyor.

Kaynak: AA / Spor

Atletico Madrid Luis Enrique Barcelona İspanya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title