Haberler

    Barcelona Real ve Manu'nun Toplamını Geçti

    Şampiyonlar Ligi'nde en çok Barcelona'nın rakipleri kırmızı kart görüyor.

    Şampiyonlar Ligi'nde dün oynanan Manchester City-Barcelona maçında Gael Clichy, 74. dakikada Dani Alves'e yaptığı sert faul sonrası ikinci sarı kartını görerek oyundan atıldı. Böylece Barcelona'nın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri 29. kez Katalan devi karşısında kırmızı kart gördü.

    İki takım arasında geçtiğimiz sezon oynanan iki Şampiyonlar Ligi maçını da Manchester City onbir kişi tamamlayamamıştı. Geçtiğimiz yıl oynanan son 16 turu ilk maçında Martin Demichelis; rövanş maçında da Pablo Zabaleta kırmızı kart görerek oyundan atılmıştı.

    MANCHESTER UNITED VE REAL MADRID'İN TOPLAMINI GEÇTİ

    Barcelona, Geal Clichy'nin kırmıız kart görmesi ile kendisine ait rekoru geliştirdi ve rakipleri Barça karşısında Şampiyonlar Ligi'nde 29. kez kırmızı kart gördü. Bu alanda Barcelona'yı en yakından takip eden iki takım Bayern Münih ve Arsenal. İki takımın da rakipleri 18 defa kırmızı kart gördü.

    Arsenal ve Bayern Münih'i rakipleri 16 kırmızı kart gören PSV takip ediyor. Real Madrid ve Manchester United'ın rakipleri ise 14'er kırmızı kart gördü.

    addCustomPlayer('1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc', '', '', 620, 569, 'perf1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc','eplayer16', {age:1417474883930});

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Dani Alves Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title