Haberler

    Barcelona'nın Eski Futbolcusu Hristo Stoichkov, Ronaldo'nun Ancak Messi ile Kıyaslanacağını Söyledi

    İspanyol medyasına röportaj veren Barcelona'nın eski futbolcusu Hristo Stoichkov, "Messi, Pele ve Maradona ile kıyaslanıyor.

    Barcelona tarihinin önde gelen futbolcularından Hristo Stoichkov, verdiği röportajda Cristiano Ronaldo'yu adeta yerden yere vurdu.

    İspanyol As gazetesine konuşan Stoichkov, El Clasico, Barcelona'nın Şampiyonlar Ligi'ndeki City ile yapacağı rövanş, Ronaldo ve Messi konusunda sorulan sorulara yanıt verdi.

    İlk olarak El Clasico hakkındaki görüşleri sorulan eski oyuncu, "Sezonun en önemli ve değişik maçı olacak. Maç günü sabahları çok önemlidir. City maçından sonra oyuncuların peformansını da göreceğiz. Barcelona kazanırsa, şampiyonluğunu taçlandıran maç bu maç olacaktır" dedi.

    Messi ve Cristiano Ronaldo arasında kıyas yapması istenen Bulgar futbol adamı, "İkisi de aynı kalitede futbolcular. Messi nerede duracağını, Cristiano ise zamanlamay çok iyi yapıyor. Tabi her oyuncu kötü zamanlar yaşar. O yüzden şu an Messi daha iyi. Messi bana göre Pele, Cruyff ve Maradona seviyesinde bir futbolcu. Ama Ronaldo sadece Messi ile kıyaslanıyor" diye konuştu.

    Ronaldo'nun takımdan ayrılıp ayrılmayacağı hakkındaki yorumunun sorulması üzerine Stoichkov, " Ronaldo'nun takımında ne kadar kalacağı başkanın kararına bağlıdır. Florentino Perez bence Ronaldo'yı eninde sonunda satacak. Futbol dünyası böyledir ve bu kararlar başkana bağlıdır. Belki gelecekte paraya ihtiyacı olur ve durum kötü olursa satmak en iyisidir" diyerek görüş belirtti.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Lionel Messi Barcelona Pele Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title