Haberler

Barcelona'nın Başkanı Bartomeu Oldu

Güncelleme:

Barcelona'nın yeni başkanı, Josep Maria Bartomeu oldu. Bu gelişmeyle birlikte Arda Turan'ın takımda kalmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Milli futbolcumuz Arda Turan'ın da formasını giydiği dünyaca ünlü Barcelona kulübünün yeni başkanı Josep Maria Bartomeu oldu.

FAVORİ YIKILDI

Katalan basınında çıkan gayrıresmi sonuçlara göre, Josep Maria Bartomeu oyların %55'ini alarak başkan oldu. Barcelona'nın eski başkanı ve favori olarak görülen Joan Laporta oyların %33'ünü aldı. Fazla şans verilmeyen diğer iki adaydan Agusti Benedito %7, Toni Freixa ise %4 oy aldı.

Josep Maria Bartomeu'nun yeniden başkan seçilmesinde, Barcelona geleneklerine olan bağlılığı ve onun döneminde kulübün 3 büyük kupayı da kazanmasının olduğu belirtildi.

ARDA TURAN'A İYİ HABER

Bu sonuçla beraber yeniden başkanlığa seçilen Josep Maria Bartomeu'nun 41 milyon Euro'ya transfer ettiği Arda Turan'ın da takımda kalmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Arda Turan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500

Yorumlar (14)

yaniliyormuyum:

6 ay top oynamayacak birine bu parayi verdiler.simdi bunlar arda biz seni alacagiz der.ama yasagimiz var.sen bu seneyide takiminda gecir gelecek sezon bizim futbolcumussun deselerdi olmazmiydi.takimlar anlasir arda sadece barcelona maclarinda oynamazdi.ben ardayi hantal,driplingi hic olamayan,calim atarken topu surekli sagina cekip adam gecmege calisin biri olarak goruyorum.top ayagindayken bir kac teknik hareket var. okadarda olsun.biseyleri cok abartiyoruz.bana gore nihat real sociedad ta daha iyi isler yapiyordu.

27
6
yanıtYanıtla
paraflu:

6 ay yan gel.yat neguzel futbol yaa

11
2
yanıtYanıtla
Hesap KitapMobil-IOS:

Allah'ım inşallah Arda Turan başarılı olur. Yoksa tüm Türk futbolcuların önü kapanacak.

7
4
yanıtYanıtla
o takımı kaldıramaz arda:

Sen kim barca kim ya

1
6
yanıtYanıtla
Mojekler Mekany Turkmenistan:

nuri şahin hamit altintop gibi olur sonu yazik, şimdiden kalmalimi ya kalmamalimi diye tartişiliyor...

5
0
yanıtYanıtla
CAN:

SÜREKLI YEDEK BIRAKIRLAR ÜCÜNCÜ LIG B TAKIMA YOLLARLAR ORDA OYNATIRLAR.

0
4
yanıtYanıtla
Ada:

Bence Barcelona''yı sen yönet, en azından bu kadar para vermezsin. . .

yanıt0
yanıt0
ToSuNpAşA....:

Arda arda sıktınız artık okafası büyük şekilsiz yaratık milyonları yesin biz burda onu izliyelim....

1
2
yanıtYanıtla
ido:

Spordan anlamayan insanlar nekadar kolay soyluyor 6 ay yqangell yatmis.. adam masa basi memur degil gunde en az 5 saat spor yapiyo bunlar adam barselonada oynayacak birakalim da nemurdan farkli olsun... eski f1 pilotu shumi , adam gunde 12 saat spor yapiyorum diyordu sen ben gibi adamlar degil ki bunlar

0
2
yanıtYanıtla
arda turan ilk 11:

arda turan 6 ay sonra yavaş yavaş ilk 11 de oynamaya başlar şampiyonlar ligindeki finaldede ilk 11 de sahaya çıkar golünü de atar yazın bunu bir yere

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title