Haberler

Barcelona, Mesut Özil İçin Harekete Geçti

Güncelleme:

FIFA'nın transfer yasağını geçici olarak kaldırdığı Barcelona, Arsenal'de forma giyen Mesut Özil'i sezon sonunda kadrosuna katmak istiyor.

FIFA'nın transfer yasağını geçici olarak kaldırdığı Barcelona yılın transferine imza atmaya hazırlanıyor. Katalan kulübü, Arsenal'de forma giyen Mesut Özil'i yeni sezonda kadrosuna katmak istiyor.

LİSTENİN BAŞINDA MESUT VAR

BTV’de yayınlanan La Porteria programında inanılmaz bir iddia ortaya atıldı. FIFA’nın transfer yasağını geçici olarak kaldırmasından sonra harekete geçen Katalan ekibi son yılların en büyük transfer çalımını atmaya hazırlanıyor. Barcelona Kulübü Spor Direktörü Andoni Zubizarreta’nın yönetime verdiği transfer listesinin başında Arsenal’in yıldızı Mesut Özil’in olduğu iddia edildi.

BARÇA'NIN İLGİSİ İLK DEĞİL

Katalan ekibinin Türk oyuncuya olan ilgisi yeni değil. 2011-2012 sezonu öncesi taraflar arasında görüşmeler yapılmış, Barcelona yıldız oyuncunun bonservisi için 15 milyon Euro teklif ettiği basında yer almıştı. Ancak Barcelona, o dönemde Cesc Fabregas’i tercih etti, Mesut Özil ise 2010 yılında Real Madrid’in yolunu tuttu.

40 MİLYON POUND'A ARSENAL'E TRANSFER OLDU

İngiliz devi Arsenal’a bu sezon başında 40 milyon Pound’a transfer olan oyuncu, sakatlığı sebebiyle bir süredir sahalardan uzak kaldı.

ASTRANOMİK TEKLİF

İspanyol basınında yer alan haberlerde, Londra ekibinin oyuncuyu satma gibi bir planı olmamasına rağmen, Barcelona’nın astronomik bir teklif yapması halinde İngiliz kulübünün fikrini değiştirebileceği iddia edildi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Mesut Özil Barcelona Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (4)

sokmacis_can.nato@Hotmail.com:

arkadaslr benide istiyorlr variymmi

10
4
yanıtYanıtla
Tunçkaraposu@hotmail..de:

Mesut gayet güzel Türkçe konuşur ayrıca bir Türk kardeşimiz böyle yıldız takımlarda oynarken bizler gurur duymalıyız

10
3
yanıtYanıtla
mehmetmekan63berlin@hotmail.de:

Adam turk millitakmda sanki

3
7
yanıtYanıtla
haberci1456747654@qq.com:

Mustafa cahilsen sus ve konuşma adam sndn daha II türkçe konusuyor

3
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title