Haberler

Barcelona ile İspanya Futbol Federasyonu Arasında İpler Gerildi

Güncelleme:

Barcelona'nın Valencia deplasmanında yaşadığı olayların ardından yapılan karşılıklı açıklamalar, Barcelona ile İspanya Futbol Federasyonu arasında polemiğe neden oldu.

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 9. haftasında oynanan ve Barcelona'nın deplasmanda Valencia'yı 3-2 yendiği maçın son dakikasında yaşanan olayların ardından yapılan karşılıklı açıklamalar, Barcelona Kulübü ile İspanya Futbol Federasyonu (RFEF) arasında polemiğe neden oldu.

"MSN'İN YAPTIKLARI GÜLÜNÇ"

Karşılaşmanın uzatma dakikalarında Messi'nin penaltıdan attığı golle Barcelona'nın 3-2 öne geçmesinin ardından yaşanan sevinç sırasında Valencia tribünlerinden sahaya atılan plastik bir şişe Neymar'a gelmiş ve Barcelonalı futbolcular bu olaya tepki göstermişti.
RFEF Rekabet Komitesi, söz konusu olaydan dolayı Valencia Kulübüne bin 500 avro para cezası ve saha kapatma uyarısı verirken, karar metninde pet şişenin atılması sırasında kendilerini yere atan Neymar, Luis Suarez ile Valencialı taraftarlara karşı sert tepki veren Messi gibi bazı Barcelonalı futbolcular için "Gülünç duruma düştüler ve kendi değerlerini düşürdüler." şeklinde bir yorumda bulundu.

"KABUL EDİLEMEZ"

Bu yoruma karşı hemen yazılı bir açıklama yapan Barcelona Kulübü, futbolcularına yönelik kullanılan ifadeleri sert bir dille eleştirdi. Rekabet komitesinin yetkisini suistimal ettiğini savunan Barcelona, yapılan yorumun "kabul edilemez" olduğunun altını çizdi. Barcelona, rekabet komitesinin görevinin, maç sırasında olan olayları analiz edip, kuralları uygulamak olduğunu ifade etti.

Bu arada İspanya 1. ve 2. lig kulüplerinin bağlı olduğu Profesyonel Futbol Ligi (LFP) kurumunun başkanı Javier Tebas da, Valencia maçının sonunda yaşanan olayda, Barcelonalı futbolcuların tiyatro yaptığını savunup, dünyanın dört bir yanında maçı izleyen çocukların eğitimine örnek olmayan hareketler gördüğünü söylemişti.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Valencia İspanya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title