Haberler

    Barcelona Arsenal Canlı İzle Barcelona Arsenal Hangi Kanalda Barcelona Arsenal Saat Kaçta Barcelona...

    UEFA Şampiyonlar Ligi İkinci Tur rövanş maçında Barcelona ile Arsenal karşı karşıya gelecek.

    Cam Nou Stadı'nda oynanacak karşılaşmada Rusya Futbol Federasyonu'ndan Sergei Karasev düdük çalacak. Karasev'in yardımcılıklarını ise Anton Averianov ve Tikhon Kalugin üstlenecek.

    Çeyrek finale yükselen takımın belli olacağı kritik karşılaşma, saat 21: 45'te başlayacak ve Tivibu Spor'dan canlı olarak naklen yayınlanacak.

    İspanya La Liga'da en yakın rakibine 8 puan fark atan Barcelona'da hedef üst üste 2. kez Avrupa'nın en büyüğü olmak. Arsenal ise ilk maçtaki 2-0'lık dezavantajı ortadan kaldırarak çeyrek finale yükselmek.

    Milli oyuncu Arda Turan'ın Barcelona'da ilk 11'de başlaması bekleniyor. Mesut Özil de Arsenal'de ilk 11'de yer alacak.

    Öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, İspanya'nın Barcelona şehrindeki Nou Camp'da oynanacak müsabakada Ilgaz'ın hakem gözlemcisi olarak görev yapacagı bildirildi.

    İŞTE İLK 11'LER;

    Barcelona: Ter Stegen; Alves, Mascherano, Mathieu, Alba; Busquets, Iniesta, Rakitic; Messi, Neymar, Suarez

    Arsenal: Ospina, Bellerín, Koscielny, Gabriel, Monreal, Flamini, Elneny, Iwobi, Mesut Özil, Alexis, Welbeck

    EKSİKLER

    Barcelona: Rafinha (Sakat), Sandro Ramirez (Sakat), Gerard Pique (Cezalı)

    Arsenal: Tomas Rosicky (Sakat), Jack Wilshere (Sakat), Mikel Arteta (Sakat), Aaron Ramsey (Sakat), Alex Oxlade Chamberlain (Sakat), Petr Cech (Sakat), Santi Cazorla (Formsuz)

    [caption id="attachment_44956" align="alignnone" width="768"]lionel-messi-petr-cech-arsenal-barcelona_3420759Lionel Messi'nin kariyerinde ilk kez Petr Cech'e gol attığı o an.[/caption]

    Barcelona 12. defa üst üste Şampiyonlar Liginde eleme turlarına katılıyor. Son yedi sezon boyunca Barcelona oynadığı futbolla adeta göz doldurdu. Barcelona Arsenal maçında gözler türk futbolcu Arda Turan'da olacak.

    Barcelona Şampiyonlar liginde Arsenal ile oynanan son üç karşılaşmada üstün taraf olarak dikkatleri üzerine topladı. Barcelona Arsenal arasında oynanan ilk tur maçında Barcelona sahadan 2­0'lık sonuçla ayrıldı.

    Arsenal cephesinde tek düşünce kazanmak. Camp Nou'da çok zor bir mücadele Arsenal'i bekliyor. Öte yandan Arsenal deplasmanda oynadığı son üç eleme maçında yenilmedi.

    Messi'nin Şampiyonlar Ligi'nde en fazla gol attığı iki takımdan biri Arsenal: Messi Arsenal'e karşı oynadığı beş maçta sekiz gol kaydetti.

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    UEFA Şampiyonlar Ligi Lionel Messi Barcelona Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title