Haberler

Barcelona, Arda'yı Oynatmak İstiyor

Güncelleme:

İspanyol basını, Barcelona'nın Arda'yı oynatabilmek için İspanya Futbol Federasyonu'na başvurduğunu ve FIFA'dan izin isteyeceğini yazdı.

İspanyol spor basını, Barcelona Kulübü'nün Arda Turan'ı oynatabilmek için İspanya Futbol Federasyonu'na (RFEF) başvurduğunu ve Uluslararası Futbol Federasyonlar Birliği'nden de (FIFA) izin isteyeceğini ileri sürdü.

FEDERASYONA BAŞVURULDU

Sport ve El Mundo Deportivo gazeteleri Barcelona Kulübü'nün ilk aşamada Arda Turan'ın La Liga'ya kayıt olması için RFEF'e başvurduğunu iddia etti. FIFA'nın Barcelona'ya verdiği yasaktan dolayı ocak ayından önce Katalan ekibinde forma giyemeyecek olan Arda Turan'ın, oynatılmak istenmesine gerekçe olarak UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Roma'ya karşı yapılan maçta Rafinha'nın sakatlanmasının gösterildiği bildirildi.

RAFINHA'NIN DURUMU HATIRLATILDI

RFEF'in kurallarına göre uzun sakatlık yaşayan futbolcuların yerini başka bir futbolcuyla doldurması için kulüplere hak tanındığı ifade edilirken, Rafinha'nın da sakatlığından dolayı sezonu kapattığı hatırlatıldı.

FIFA'DAN İZİN İSTEYECEK

Öte yandan Barcelona'nın Arda Turan'ı oynatabilmek için aynı şekilde FIFA'dan da izin isteyeceği ve gelecek günlerde konunun netleşeceği öne sürüldü. FIFA'nın izin vermesi halinde Arda'nın sadece La Liga ve İspanya Kral Kupası'nda Barcelona'da oynayabileceği, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynamak için ise ocak ayını bekleyeceği belirtildi.

Kaynak: AA / Spor

Arda Turan İspanya Spor Haberler

500

Yorumlar (9)

tc:

oynamayan adamı bile haber yapıyorsunuz yeter artık

2
6
yanıtYanıtla
Hendrix:

Bu haberi gelip okuyup eleştiri yapıyorsun yeter artık

yanıt2
yanıt3
wergo:

o göbekle onu kim oynatır

0
7
yanıtYanıtla
kenan:

he he.koskoca barcelona salakti da oynatmayacagi adama o kadar para verdi dimi? fenevg degil olum bu barca. bu arada aziz beyin 3 ayda bir ardayi fenevg e cagirdigini hatirlatirim.belki de ardanin gobegini begeniyordur sen hakliysan

yanıt0
yanıt0
:

Yarinki haber arda kabız oldu!

5
1
yanıtYanıtla
nerde menejer:

bu adam sahaya çıkmaya çıkmaya oyun yeteneğinden düşecek nedir bu arkadaş yaw.

2
0
yanıtYanıtla
Bir gariban:

Biz millet olarak o kadar şak şak çıyızki bu ukala ve megelomanı şımartıyoruz. Kardeşim ne olursan ol ama önce insan ol.

1
0
yanıtYanıtla
TürkMobil-IOS:

Helal

1
0
yanıtYanıtla
görkemMobil-ANDROID:

eminim ardadan nefret eden arkadaşlar fener bahçelidirler yeter ya bukadar kiskanmayin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title