Haberler

    Barça, Real'i Yendi Zirvede Rahatladı: 2-1

    La Liga'da şampiyonluk yarışında yer alan Barça ve Real Madrid, kozlarını Camp Nou'da paylaştılar.

    Camp Nou'daki El Clasico'ya Real Madrid'in bir puan önünde çıkan Barcelona, karşılaşmayı istediği gibi yönlendirmeyi başardı. Katalanlar, galibiyete Mathieu ve Suarez'in golleri ile ulaşmayı başardı.

    MATHIEU SAHNEDE

    Maça iyi başlayan Barcelona, Real Madrid'e ilk dakikalarda maça ortak olma şansını vermedi. 20. dakikada Messi'nin kullandığı serbest vuruşta Mathieu, kale alanı önünde Sergio Ramos'un üzerinden rahat bir kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu.

    RONALDO CEVAP VERDİ

    Real Madrid, yediği golden sonra Barcelona kalesine gitmeye başladı. 31. dakikada hızlı gelişen Real atağında, Benzema hafif sağ çaprazdan topuğuyla arkadan gelen Ronaldo'nun önüne enfes bir pas bıraktı. Portekizli süperstar, kaleciyle karşı karşıya pozisyonda ağları havalandırmakta fazla zorlanmadı ve maç 1-1'e geldi.

    SUAREZ YIKTI

    Barcelona, ikinci yarıya daha etkin bir başlangıç yaptı. Luis Suarez, ikinci yarının hemen başında Real Madrid'in canını sıkmayı başardı. 56. dakikada savunmanın arkasına atılan uzun pası tek hamlede önüne kusursuz bir şekilde alan Suarez, kalitesine yakışır bir bitiriş yaptı ve takımını tekrar öne geçirdi.

    BARÇA SKORU KORUDU

    Karşılaşmanın son yarım saatlik diliminde Real Madrid zaman zaman defansta az adamla yakalandı. Barcelona Messi ve Suarez'in başrolünde girdiği pozisyonları değerlendiremedi. Real Madrid ise daha çok kanat akınları ile beraberlik golünü aradı ancak başarılı olamadı.

    Karşılaşmayı 2-1 kazanan Barça, puanını 68 yaparak liderliğini sürdürdü. Real Madrid ise 64 puanla ikinci sırada kaldı.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Lionel Messi Luis Suarez Real Madrid Barcelona Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title