Haberler

    Barça Granada'ya Fena Tosladı: 1-0

    Granada, sahasında son 5 maçını da kazanan Barcelona'yı tek golle mağlup etmeyi başardı.

    La Liga'nın 33. hafta maçında Granada, sahasında zirve yarışındaki Barcelona'yı konuk etti. Ev sahibi ekibin ilk yarıda bulduğu tek gol maçın sonucunu belirledi.

    Granada öne geçti

    1 - 0

    4

    İsabetli şut

    9

    1

    İsabetsiz şut

    20

    1

    Korner

    13

    10

    Faul

    5

    0

    Sarı kart

    3

    0

    Kırmızı kart

    0

    %19

    Topla oynama

    %81

    Maça Barcelona baskılı başlasa da Granada kontra ataktan golü bulan taraf oldu.

    12. dakikada Pedro'nun soldan ortasında arka direkte Montoya boş pozisyonda kafayı vurdu. Top kalecinin kucağına gitti.

    16. dakikada Fran Rico'nun savunma arkasına pasıyla buluşan Brahimi, sağ çaprazdan şutunu çekip golü attı: 1-0

    18. dakikada Neymar'ın soldan ortasında Messi'nin kafa vuruşu az farkla ters taraftan auta çıktı.

    29. dakikada sağ kanattan son çizgiye inen Dani Alves'in ortasına Fabregas sert vurdu. Savunma bu şutu son anda kesti.

    30. dakikada sol çaprazdan kazanılan serbest vuruşta Neymar nefis vurdu. Kaleci topu direk dibinden son anda çeldi.

    37'de Rico'nun sert şutunu Pinto sektirdi. Brahimi topu boş kaleye gönderecekken ofsayt bayrağı kalktı. 39. dakikada Neymar'dan pası alana Inista'nın sağ çaprazdan şutu yandan auta çıktı.

    İlk yarı Granada'nın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

    Barça bastırdı ama...

    63'

    Messi'nin yaklaşık 25 metreden kullandığı serbet vuruşta kaleci müthiş bir kurtarışla topu direk dibinden çeldi.

    İkinci yarıda da Barcelona'nın baskılı oyunu devam etti.

    52. dakikada Messi çalımlarla sağ kanattan son çizgiye inip yerden ortaladı. Neymar'dan önce savunma topu kornere gönderdi.

    55. dakikada Neymar'ın ortasında Fabregas voleyi vurdu. Karnezis topu direk dibinden son anda çeldi.

    58. dakikada sol çaprazdan ceza sahasına giren Neymar'ın çok sert şutu uzak taraftan direk dibinden auta çıktı.

    63. dakikada Messi'nin yaklaşık 25 metreden kullandığı serbet vuruşta kaleci müthiş bir kurtarışla topu direk dibinden çeldi.

    79. dakikada Pedro'nun soldan sert ortasına kimse yetişemedi. Top doğrudan auta çıktı. 80'de Alexis'in şık pasında Neymar şutunu çekti. Kaleciyi de geçen topu Ilori çizgiden çıkardı.

    90+1. dakikada Hleb'in pasında altıpas üzerinde topla buluşan Gekas, arkasını güzel dönerek şutunu çıkardı. Köşeye doğru giden vuruşta Tolga, yine harika bir refleksle müdahale ederek kalesinde gole izin vermedi.

    90+3. dakikada sağ köşeden kullanılan kornerde, altıpas içinde Theofanis Gakas, karambolde vuruşunu yaptı. Savunmaya da çarpan top, Tolga'nın uzanamadığı noktaya giderek ağlarla buluştu ve skora denge geldi: 1-1

    Mücadele 1-1'lik eşitlikle tamamlandı.

    MAÇIN HEYECANINI YENİDEN YAŞAMAK İÇİN TIKLAYIN!

    Lucas Alcaraz

    Performans: 9/10

    Çok iyi savunma yaptılar. Kontra ataklardan dört net pozisyon bulup birinde de golü attılar. Takımı hiç gevşemedi ve galibiyeti hak etti.

    Tata Martino

    Performans: 3/10

    Oyuna müdahale etmekte gecikti. Maça Jordi Alba ile başlamalıydı. Alexis'i de çok geç oyuna aldı. Maça yeterince hazırlanmamış göründü.

    Barça'nın serisi sonlandı La Liga'da son 5 maçını da kazanan Barcelona, Granada karşısında bu serisine nokta koydu.

    Granada nefes aldı Ligde son 3 maçını da kaybeden Granada, Barcelona karşısında bu seriyi sonlandırdı ve düşme potasından biraz olsun uzaklaştı.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Lionel Messi Barcelona Granada Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title