Haberler

    Barça Farkı Eritmeye Çalışacak

    Barcelona, sahasında konuk edeceği Corodoba'yı yenerek Real Madrid ile arasındaki puan farkını maç fazlasıyla da olsa azaltmaya çalışacak.

    Geçtiğimiz hafta sonu Getafe deplasmanında beklenmedik bir puan kaybı yaşayan Barcelona, Cordoba'yı yenerek yeni yıl öncesi kayıp yaşamak istemiyor.Katalan devi, lider Real Madrid'in ligde dört puan gerisinde yer alıyor. Real Madrid, Dünya Kuüpler Şampiyonası'nda oynayacağı için bu haftaki maçı ertelendi. Barcelona da bunun avantajını kullanıp puan farkını bire indirerek psikolojik olarak rakibini baskı altına almak isteyecek.Hafta arasında Messi, Suarez ve Neymar'ın forma giymediği kupa maçında Huesca'yı Pedro'nun hat-trick yaptığı maçta 8-1 yenen Barcelona'da moraller yerinde.Son dört iç saha maçında 21 gol atan Barcelona oldukça formda. Cordoba, düşme hattında yer alıyor. Ama son iki maçını kaybetmedi.Luis Enrique, ekim ayından beri sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen ama hafta arasında 45 dakika sahada olan Andres Iniesta'yı bu maçta onbirde oynatabilir.Muhtemel onbirlerBarcelona: Bravo, Alves, Mathieu, Pique, Alba, Busquets, Iniesta, Rakitic, Messi, Suarez, NeymarCordoba: Saizar, Crespo, Gunino, Pantic, Gomez, Garcia, Ghilas, Rossi, Fidel, Vico, Andone

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Lionel Messi Real Madrid Barcelona Getafe Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title